Обществени поръчки

1
Добави коментар
Todor_Mangarov
Todor_Mangarov

Правната материя на обществените поръчки е една от най-сложните в съвременното право, като същевременно високата компетенция в областта на тълкуването и приложението на Закона за обществените поръчки е решаващ фактор за защитата на  жизнено важни икономически интереси на широк кръг клиенти и доставчици.

Опитът и познанията на Юридическа кантора ,,ТМ Легал Консултинг“ произтичат от задълбочено проучване на националната нормативна база, включително релевантните общностни законови актове, приложено на практика в консултирането на общини и търговски дружества с цел изготвянето на оферти за участие, което от своя страна води до значителна успеваемост на подлежащите на обжалване актове на възложителя пред КЗК и ВАС.

Стратегическата цел кантората е насочена към предоставяне на компетентна и навременна юридическа закрила, която преминава през всички фази на процедурата –  от изготвяне на тръжна документация до сключване на договор за възлагане на обществена поръчка, както и защита на актовете на възложителя.

Коммпанията осигурява и конкултации и защита и след сключване и в процеса на изпълнение на договора за обществена поръчка.

Сред клиентите на кантората фигурират фирми от всички области на стопанския живот, производители и доставчици на услуги, строителни компании и общини, като основна цел на екипа ни е създаване на тесни патньорски връзки, които продължават и след успешното приключване на проекта или процедурата.

Юридическа кантора ,,ТМ Легал Консултинг“ комуникира с клиентите си на базата на отговорно формулиране на целите във връзка с предоставената помощ и възможното им изпълнение. Избягваме да поемаме ангажименти, за които сме убедени, че не могат да бъдат изпълнени съобразно конкретната фактическа ситуация и обстановка и държим на честното и искрено отношение на клиентите си. Това е залогът и основанието, на което дължим  добрата си търговска и юридическа репутация.

Бихме могли да Ви съдействаме със следното:

Изготвяне на необходимата тръжна документация и обявления за участие в процедури по възлагане на изпълнението на обществени поръчки;

Процесуално представителство на Възложителя по време на самата процедура;

Консултиране от компетентен адвокат във връзка с прилагането на нормативните актове, регламентиращи обществените поръчки;

Обжалване на резултатите от проведени процедури по възлагане на обществени поръчки пред Комисията за защита на конкуренцията и Върховния административен съд;

Медиация и посредничество при преговори между търговски партньори в областта на обществените поръчки, в т.ч. между публични и частни лица

Консултации и изготвяне на тръжна документация за обществени поръчки;

Представителство пред КЗК и ВАС и др.