Скуирт или как да видите фонтана на щастието?

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Share the post „Скуирт или как да видите фонтана на щастието?“

Търкането на клитора е техника, която всяко момиче знае, но не всички влагат необходимото въображение за стигнете до една от онези сцени, които като видите по филмите първо си казвате „Това не може да бъде“. Е, истината е, че може!

Ето един изпитан начин за постигането на фонтанчето на скуирта. Легнете по гръб и в края на тази публикация, вече ще сте на върха на екстаза.

Първото нещо, с което винаги трябва да започвате е облизването на пръстите. След като добре ги овлажните започнете със стискане и опъване на зърната си. След като зърната набъбнат и се втвърдят просто ги плеснете няколко пъти. Да, вможе би не на всички ще им допадне тази идея но просто пробвайте – зашлевете по една хубава плесница на зърната си. След това бавно спуснете ръцете си надолу по тялото докато не достигнете вулвата. Може да започнете и направо игра с клитора. Масажирайте клитора докато не се овлажните (или ако вече сте започнали поддържайте изтичането на соковете няколко минути). След като достигнете удовлетворително ниво на възбуда плеснете клитора си. След това го търкайте силно и бързо, колкото можете да понесете. Вече започва същинското забавление. Когато вече наистина се подмокрите използвайте играчка в една ръка. Ако нямате нищо подходящо то може да използвате два пръста, но е доста по трудно и неудобно. Бавно пъхнете дилдото или пръстите във вагината си, докато продължавате да търкате клитора си с другата ръка. След като добре наместите дилдото във вагината си започнете да го движите ритмично напред-назад. Ускорете темпото колкото можете повече. Бързо и силно. През цялото време трябва да продължавате да търкате клитора силно. Когато вече сте най-мокра или чувствате, че сте вече близо закривете дилдото или пръстите си така, че силно и бързо да притиснете важата G точка. Важното е да го направите бързо и силно. Продължавайте да масажирате клитора и G точката си докато получите оргазъм. Когато получите оргазъм е важно да продължите. Продължете все така интензивно и бързо без да спирате нито за миг. Когато изпитате усещане като за предстоящо уриниране вече почти сте постигнали резултата. Продължавайте да търкате G точката си колкото силно и бързо можете и в същото време силно и бързо търкайте клитора си! Когато почувствате, че свършвате не спирайте. Продължавайте с интензивното търкане и ще чуете как вагината ви шляпа и мляска интензивно. Трябва да спрете, когато вече не можете да издържите повече и след като вече сте получили скуирт фонтанчето.

 

Share the post „Скуирт или как да видите фонтана на щастието?“