Хитро фолио, което прави номерата невидими за новите инфрачервени камери на КАТ, които ще Ви дебнат нощно време! Вижте как ще…

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Как точно работи NANO фолиото?

Ексклузивна технология!

Абсолютно нова технология, проверен от десетки хиляди шофьори в Япония метод за избягване на глоби за превишена скорост на основата на уникална технология. Когато номерата, скрити с NANO фолиото попаднат в обектива на стационарните и мобилните камери, установяващи правонарушенията, цифрите и буквите излизат напълно осветени. Няма начин номерът на автомобила да бъде установен, следователно няма на кого да бъде изпратена глобата. Що се отнася до така наречените КАТ-аджии, те ще видят съвсем обикновен номер, защото фолиото е тънко само няколко микрона и е незабележимо с човешко око. Можете да бъдете напълно спокойни!

Японска гаранция!

Разработена за вътрешно използване от спецслужбите, технологията на NANO фолиото дълго време е била засекретена, едва сега имате уникалната възможност да изпробвате и самите Вие възможностите на японската инженерна мисъл. Фолиото е многопластово и се състои от няколко слоя: фасетна стъклена призма, която отговаря за пречупването на светлинния лъч, светофилтър, който не пропуска светлинния поток, а го отразява от призма в призма, като по този начин отразява попадналия лъч и осветява черния фон на буквите и цифрите, черен слой, полимерен слой и самозалепваща се основа.

Проверено и работещо!

Вече хиляди водачи изпробват новата технология в България и обменят възторжени мнения относно продукта! Не изпускайте възможността да поръчате и своя комплект от нужните Ви цифри и букви, само сега на преференциална цена! Сами избирате колко и кои символи да скриете от номера си. Ние препоръчваме да закриете четири цифри, но за пълна сигурност можете да закриете и буквите. Карайте спокойно и уверено!

Поръчайте NANO фолио тук от 8 лв. на символ, големи намаления за количества!

Какво представлява NANO фолиото?

NANO фолиото представлява специално самозалепващо се фолио, което работи и в инфрачервения спектър на излъчване. Фолиото се залепва точно върху буквите или цифрите на Вашия номер, като ги повтаря перфектно. NANO фолиото е отличния избор да се защитите от глоби! Тя е практически невидима за човешкото око, но реагира на инфрачервената и нормалната светкавица и отразява светлината от номера, а не я поглъща, поради което при снимка Вашият номер ще бъде осветен и ще се слее с бялата част на регистрацията и системата на КАТ няма да е в състояние да разпознае автомобила Ви и да Ви изпрати наказателно постановление.

NANO фолиото се състои от няколко слоя:

1.

Повърхността на основния слой е нано стъклена многоъгълна призма, която пречупва светлинния лъч, изпращан от камерата. При попадане на светлинния поток сърху призмата, лъчите се отразяват от призма към призма заради неравната и форма.

2.

Светофилтър. Принципът му е много прост: той не пропуска светлинния поток, а го отразява, като по този начин осветява черния фон и се получава ефекта на сливане на цифрите/буквите с белия фон на номера.

5.

Самозалепваща се основа.

Как се поставя фолиото?

Поставянето на NANO фолиото няма да представлява никаква трудност за Вас!

За да поставите правилно NANO фолиото трябва: Внимателно да почистите повърхността на номера си, можете по желание да използвате обезмаслител. След като номерът е чист и сух, просто отепете фолиото и внимателно залепете цифрата или буквата, следвайки внимателно контура.

Ако направите всичко правилно, фолиото ще Ви служи дълго и качествено. NANO фолиото е предназначено за дълги години експлоатация, защото е изработено от издържливи износоустойчиви материали, създадени за различни метеорологични условия, температурни разлики и различна степен на механично въздействие. Срок на експлоатация до 7 години.

Как става доставката и плащането?

Можете да изберете доставка до всяка точка на България – направо до дома си или до удобен за Вас офис на Еконт. Можете да видите всички офиси на куриерска фирма еконт тук

Плащането става при получаване с наложен платеж. Без плащане предварително.

Прочетете въпроси и отговори за NANO фолиото тук!

© Bezglobi.com – 2014-2015. Всички права запазени.

Правила на сайта: Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност за начините на използване на продаваните продукти от купувача и/или други лица (в това число собственикът на превозното средство и/или шофьорът на превозното средство). Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност за евентуално нарушаване на Българското законодателство и/или Закона за движение по пътищата, свързано по какъвто и да било начин с използването на продукта от купувача. Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност пред купувача, трети лица и/или тяхното имущество в резултат използването на продукта и/или неговите съставни части.