Двойно вагинално проникване

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Беше наистина щастлива. От сутринта. Първо колегите в офиса й приготвиха малка изненада за рождения ден. Нали беше най-малката – беше им талисманчето на фирмата. На обяд й се обади майка й и я зарадва с подарък – взела си беше отпуск след две седмици и отиваха на СПА само двете!
Най-хубавата изненада беше обаче от Росен. Взе я точно в пет от офиса, разведе я из мола като предварително й беше записал час за маникюр и фризьор. За разлика от друг път търпеливо изчака в салона да приключат всички процедури. После я заведе в ресторанта и откараха там няколко часа. В края на вечерта й подари нежното сребърно колие, което сега елегантно се беше отпуснало около врата й. След бутилка вино и приятната вечер, Вики вече беше готова да отпразнува двадесетия си рожден ден подобаващо в леглото. След такава вечер щеше да направи малък подарък на Росен – знаеше колко обожава да му прави свирки.
Таксито се носеше по тъмните улици на града и тя се беше отпуснала на задната седалка в прегръдките на приятеля си. Четири години по-възрастен от нея, Росен се грижеше за нея и често я глезеше. Да, дори твърде много я глезеше. Виктория му отвръщаше с най-доброто, което имаше – безрезервната си вярност и лъчезарна любов. Бяха заедно вече две години и мислеха за сватба след като тя се дипломираше.
Вики беше в приятно закачливо настроение и само мазният поглед на шофьора в огледалото я спираше да започне със свирката още в таксито. Когато пристигнаха в малката им боксониера в Бъкстон навън леко ръмеше. Вики бърбореше неспирно и само сбръчи носле към небето констатирайки, че утре времето май няма да става за пикник. Минути по-късно тя продължаваше да бърбори но вече удобно седнала на дивана в дневната. Росен й пусна телевизора и се отправи към банята за да си вземе душ. „Добро момче, явно се досеща каква изненада съм му приготвила“ – мина през ума на Виктория и тя весело се съблече и се мушна в банята почти отнасяйки излизащия от помещението Росен.
Харесваше й да чувства водата по тялото си. Винаги бе твърдяла, че е морско чедо – морето й липсваше и всякак се стараеше да компенсира любовта си към водата. Тази година дори се записа на плуване, но така и не отиде, защото басейнът беше твърде далеч, а тя така и не свикна да шофира в натоварения софийски трафик.
Вики се измъкна изпод душа. Огледа се в коридора и като мярна Росен на дивана реши да му направи изненада с новото си еротично бельо. Вмъкна се тихичко в спалнята им и се огледа в опит да си спомни къде точно го скри. Беше го пъхнала някъде, уж за удобство а сега просто не можеше да го намери. Метна мократа хавлия на леглото и зарови абсолютно гола в гардероба. Няма що – хубава изненада щеше да бъде: влиза Росен и заварва само стърчащото й от гардероба дупе. Най-накрая го откри. Облече го на голо и докато разсъждаваше дали нямаше да й стои по-добре ако гърдите й бяха един номер по-големи някой звънна на вратата.
„Кой ли би могъл да бъде?“ тревожно се запита Вики и хвърли поглед на часовника на телевизора. Минаваше единадесет? Преди да реши дали да не каже на Росен да остави натрапника отвън докато сам се сети, че часът е меко казано неподходящ, чу как Росен превърта ключа на входната врата и отваря. Вълна на раздразнение премина през главата й. Сигурно беше някой от неговите досадни приятели щом Росен го пусна да се намъкне вътре по това време. Реши да изчака докато натрапника се разкара. Абсурд да се покаже в това облекло пред други хора.
Минаха минута, пет, десет. Вики не издържа и реши, че е крайно време да вземе нещата в свои ръце. Измъкна една розова поличка попаднала пред погледа й и я нахлузи, колкото да не се появи по дупе. Отвори вратата на спалнята, сложи най-отегчената физиономия, която успя да докара в огледалото и посегна да бутне вратата на дневната. „Че са се и затворили“ – досадата й щеше да нарастне още ако не беше дочула как Росен и натрапника заговорнически шептят. Присъствието й не остана незабелязано дълго, тъй като силуетът й се очертаваше ясно на орнаментното стъкло на вратата. Росен отвори и прегради пътя й.
– Вики, ти си вече голямо момиче – „Има си хас, какво смята да ми сервира сега? Ако смятат да излизат някъде – просто изключено! … „. Виктория го гледаше със свъсени очи в очакване на дивотията, която приятелят й беше намислил. Шестото й чувство се надигна и се опита да подскаже, че нещо не е както трябва – Росен изобщо не беше гузен. Дори напротив – изглеждаше странно ентусиазиран.
– Имам изненада за теб – каза най-сетне той и се отдръпна от пътя й. Насред дневната стоеше добре облечен симпатичен младеж, когото тя нямаше спомен да беше виждала някога. Росен я поведе към дивана и я настани да седне. Тотално нищо не разбираше. Главата и беше абсолютно празна за идеи.
– Ние двамата… той … сме ти приготвили изненада – с малко объркване се опитваше да обясни ситуацията Росен. Младежът обаче съзаклятнически му кимна явно с намерението да поеме от тук нататък.
– Уважаема госпожице… – имаше хубав, плътен глас, с много лек добруджански акцент.
– Роска, какво става тук? – Вики вече недоумяваше.
– Уважаема госпожице, разбрах че днес имате прекрасен повод да празнувате и ако позволите ще се постарая да направя празника ви ако не по-приятен то поне по-интересен.
Росен включи музиката. Трябваше да се сети! Такова нещо можеше да измисли само Роската! Още с първите строфи на You Can Leave Your Hat On младежът с едно рязко движение раздели панталона си и започна плавен танц в ритъма на песента. Вики изпищя във възторг. Стрийптийз? Само за нея? Само като разкаже на момичетата!
Младежът разкопча ризата си и показа мускулестото си тяло. Вики просто не можеше да си намери място на дивана. Той се завъртя и дискретно й показа задника си. Вики приветства гледката с очарователен кикот. Не можеше да се удържи и беше впила нокти в рамото на Росен и се заливаше от смях.
– Мило това е страхотно, много ти благодаря! Не съм очаквала такова нещо… – устата й не спираше да бърбори, да коментира дупето на момчето, пакета му, гръдните и коремните му мускули, да се притиска в тялото на Росен в трепет и очакване да останат насаме и да го възнагради за прекрасната вечер.
– Миличка, – Росен я погледна – изненадата още не е започнала.

В очите му имаше нещо, което спря кикота й. Обърна поглед към стрийптизьора и видя как той бавно развърза връзките придържащи слиповете му. Вики не отделяше очи невярващо. Момчето с ловко движение освободи пениса си и той доволно се полюшна във въздуха. Виктория погледна приятеля си в ням въпрос?
– Само ако искаш ти, мила. – Каза той и се изправи до нея. Бавно разкопча панталона си и извади члена си. Двамата се приближиха към нея и леко започнаха да я галят. Росен се наведе и я целуна по вратлето. От веселото й настроение преди малко не беше останало нищо. Допреди минута приемаше стрийптиза просто като забавна шега. Ей, сега момчето ще си ходи и те двамата ще се заемат да отпразнуват рождения й ден. Сега четири ръце нежно обгръщаха тялото й. Росен спусна ръката й към пениса си. Вики го погледна в очите и после сведе поглед надолу, където два пениса очакваха нейното решение. Вече държеше по един пенис във всяка ръка. Двете момчета обхождаха с ръце цялото й тяло. Гърдите, дупето, корема, гърба.
Виктория чувстваше възбудата да се надига в нея. Клекна и започна да движи ръцете си в такт. Наведе се и целуна тестисите на Росен. После плахо се приближи към другия пенис и целуна главичката му. Усещаше как дупето й се разтвори при клякането и сега въздухът галеше отвора на вагината й. Млада, свежа, искаща. Пое члена на Росен в устата си. Искаше да го възнагради за прекрасната вечер, за прекрасните две години заедно, за всички грижи, които с любов полагаше за нея.
Стрийптизьорът до нея клекна нея и тя изпусна члена му. Леко смъкна презрамките на черното и бельо и откри гърдите й. Премина с пръсти по зърната й, колкото да предизвика свиването им в стегнати корави топченца. После мина зад гърба й и се скри някъде от погледа й. Нищо, така щеше да има повече време за члена на Росен. Застана на колене с леко разтворени крака и засмука жадно тестисите му.

Стрийптизьорът беше изчезнал от полезрението й докато ръцете му не подканиха дупето й да се отмести. Тя се подпря на един крак и леко се надигна колкото да удовлетвори безсловесната молба. Не изпускаше тестисите на Росен от устата си. По-скоро предусети отколкото почувства какво планира младежът под нея. Искаше да се навре под дупето й и да я лиже? Вики усети как срамните и устни набъбнаха от възбуда. Разбрала намеренията му тя вече охотно съдействаше докато той заемаше мястото си. Усети дъха му върху входа на вагината си. После лекото перване на върха на езика му. Почти подскочи от електрическия импулс преминал през тялото й. Момчето под нея нежно я притисна към устата си и плавно започна да целува бедрата й от вътрешната страна. Тя вече отчаяно смучеше члена на приятеля си предизвиквайки стонове на болка и удоволствие. Езикът отдолу шареше по срамните й устни, обикаляше клитора й, изследваше плувналата й в сокове вагина. Тя беше на ръба на оргазма, когато жиголото се плъзна нагоре докато стърчащият му пенис не опря вулвата на Вики. Тя нямаше търпение, бързаше, опитваше се да се наниже сама на горещия жезъл под нея но вулвата й се хлъзгаше и колкото и лакомо да го желаеше така и не успяваше да накара срамните й устни да го поемат. Момчето овладя движенията й като бръкна с палец в ануса. Вики изстена при неочакваното проникване но се подчини на насочващите движения. С благодарност пое целия му чеп в себе си.

Росен извади члена си от устата й и тя го погледна въпросително. Той приклекна и шляпна зърното й с него. Виктория се изви в екстаз. Обожаваше да бие зърната й с пениса си. Искаше да го прави още и още и после по другата гърда. Росен обаче се спусна надолу и я побутна назад. Момчето под нея я пое – явно знаеше какво предстои.
„Сега Роската ще ме лиже докато той отдолу ме чука“ – с блаженство си помисли Вики и се приготви за разтърсващ клиторен оргазъм. Отпусна глава назад. Позволи на момчето под нея да повдигне краката й така че вулвата й цъфна в цялата си прелест. Беше притворила очи в очакване на езика на приятеля си върху клитора. Усещаше голотата на гърдите си, разтвореността на вагината си и ритмичните, мощни тласъци и дълбокото вагинално проникване на едрия член на жиголото. И не само на него – още нещо се провираше в нея. Нещо нейно, нещо познато – членът на Роската. Вики невярващо гледаше как Росен бавно вмъква възбудения си пенис в нея докато другото момче не спираше. „Не, няма толкова място“ прокрадна се тревогата на невинното момиче, което тя беше едва преди няколко години в пубертета си. Момичето, което дори не би си представило, че някой ден ще прави тройка с двама мъже.
Усещаше как Росен бавно пълзеше навътре в нея. Усещаше двата пениса да проправят път във влагалището й. Усещаше как мускулите й там долу се разтягат пред неочаквания напор на две дебели парчета месо.
„Дали няма да ме разкъсат“ – отново се обади малкото невинно момиченце в нея, но възбудената млада жена надделя и с радост поемаше чеповете все по-навътре и по-навътре. Те вече установиха ритъм и тя чуваше как скимти при всеки тласък на двата пениса в нея. Чуваше писъка си всеки път но просто не можеше да го овладее. Искаше да свърши. Да усети как се празнят в нея и да се отпусне под ритъма на оргазма. Имаше нужда да докосва клитора си.

– Обърнете ме… – запъхтяно прошепна тя. Момчетата я освободиха от хватката си само колкото да я обърнат по корем върху жиголото. Така клиторът й най-сетне намери жадно търсената повърхност за триене. Тя изстена в удоволствие. Росен не се забави и проникна в нея първи. Дълбоко, така както никога досега. Жиголото намести члена си и бавно се вклини до пениса на приятеля й. Виктория усещаше двата члена как се движат заедно. Усещаше пулсациите им. Не смееше да мръдне за да не развали вълшебния миг на първото й двойно вагинално проникване. Усещаше гладката кожа на жиголото върху клитора й и с благодарност се наслаждаваше на триенето предизвиквано от всеки тласък. Нагоре. Надолу. Нагоре. Надолу. Малките й срамни усти се бяха разчекнали най-безсрамно и позволяваха клитора да се трие безжалостно. Виктория вече не спираше да пищи през цялото време. С всеки тласък от гърдите й се надигаше нов писък. Не помнеше някога да бе изпитвала толкова продължителен и дълбок оргазъм.
Дори не разбра кога свършиха момчетата. Сякаш бе загубила съзнание в оргазма си. Когато се осъзна лежеше гола на пода, с премрежен поглед. Росен беше метнал един чаршаф върху потното й тяло. „Дори в такъв момент се грижи да не се разболея“ – усмихна се вътрешно тя. Момчето се обличаше. Размениха няколко любезни реплики с Росен и жиголото излезе.
Росен заключи. Приближи се до нея и отмахна един непокорен кичур коса паднал върху лицето й.
– Искаш ли нещо да хапнеш, миличка? – винаги се грижеше за нея. Дори в такъв момента.