Анални приключения

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

След поредния изтощителен ден на работа се прибрах вкъщи и заварих теб, моята красива и секси женичка, да приготвяш вечерята ни. Изглеждаше толкова секси, докато се навеждаше над кухненския плот. Приближих се, целунах те и отидох да довърща доклада, който бях взел за вкъщи. Докато пишех, прегледах и историята на търсенията ти в Интернет. Голяма част от еротичните сайтове, в които беше влизала, бяха със съдържание на анален секс!! Явно ще трябва да се погрижим за това по-късно…!
Влязох в кухнята и седнахме да вечеряме. Усмихваше ми се така, сякаш си мечтаеше за картините на удоволствие, които днес си видяла в Интернет. След вечеря си хвърлих душ и влязох в спалнята. Чух звука от вода от банята и се прокрадах до вратата. Ти лежеше във ваната, гола и отпусната след изморителния ден.
Оставям те да си почиваш и се оттеглям в спалнята без да правя шум, където се събличам и намятам халата си. Сядам на леглото и хвърлям последен поглед на доклада си. Докато привършвам, чувам как водата се оттича от ваната и как ти шумолиш в банята. Свалям очилата си за четене и поглеждам към вратата на банята. Ти стоиш там с широко разкрачени крака в рамката на вратата; напълно прозрачата ти нощница пада по тялото ти, а светлината от запалените свещи в банята не оставя нищо на въображението. Взирам се похотливо в апетитните ти извивки, погледът ми се придвижва от глезените ти нагоре по гладките ти крака до кръшните ти бедра и избръснатата ти катеричка по средата.
Докато се възхищавам на тънкото ти кръстче, ти се обръщаш в профил за да ми позволищ да се насладя на гледката на стегнатите ти гърди и зърната, които ги увенчават. Обръщайки се отново към мен тръгваш бавно към леглото и когато го достигаш, се усмихваш загадъчно на вече надървения ми чеп, който се показва през разтворения ми халат, посягайки да свалиш презрамките на нощницата си; тя се свлича по тялото ти и се възправяш пред мен в цялата си гола прелест.
Бавно се покатерваш на леглото и без да издадеш и звук, ми сядаш на лицето, посягаш да разтвориш халата ми и поглъщаш вече изцяло еректиралия ми пенис с едно спиращо дъха ми движение. Пресягам се и придърпваам апетитните ти хълбоци, докато устните и езика ми потъват в медената сладост на цепнатината ти. Докато мощния поток от течности изпълва устата ми и откривам набъбналия ти клитор и лакомо го засмуквам карайки те да изстенеш докато поемаш чепа ми надълбоко в гърлото си. Вибрациите от стоновете ти масажират потъналата дълбоко главичка на пениса ми и за малко да свърша. Но, спомняйки си сайтовете, които си разглеждала, успявам да се сдържа, колкото и да е трудно.
Надигам те и те обръщам с лице към мен и с едно движение събличам халата си и го хвърлям на страни. Слагам те да седнеш в скута ми като се облягам на няколко възглавници, за да мога да гледам. Подпираш се с ръце на гърдите ми и навеждайки се ме целуваш леко, след това се пресягаш между краката си и поставяш чепа ми на входа на влажната цепка между тях. С едно сладостно движение ти се нанизваш на твърдия ми като камък пенис и започвашш да ме яздиш бързо. Докато достигаш първия си оргазъм (покрита с блещукащи капчици пот) той те обзема и ти падаш, с мен все още незадоволен заровен в теб, на гърдите ми.
Докато дишането ти се нормализира аз ти прошепвам нежно:
– Видях сайтовете, които си разглеждала днес, скъпа. Това ли искаш?
Ти повдигаш главата си от гърдите ми и ме поглеждаш в очите:
– Моля те, скъпи! Искам да усетя коравия ти чеп в дупето си.
Отново се надигаш и се движиш още няколко минути върху пениса ми, покривайки го със соковете си като лубрикант и когато повдигаш бедрата си от чепа ми, аз се възползвам от течностите ти и покривам другата ти дупка с тях, плъзгайки два подгизнали пръста до кокалчетата в красивия ти задник. Ти се движиш върху пръстите ми, които те отпускат, след което ги изтеглям. Поднасям подгизналите пръсти първо към носа си и за да вдишам уханието ти и след това ги облизвам изцяло докато ти ме гледаш с премрежен поглед.
Отново посягаш към твърдия ми член – този път зад теб – и го поставяш на тесния отвор на сфинктера ти. Благодарения на течностите ти главата на чепа ми се плъзга отвъд двата ти мускулести пръстена и ти бавно се нанизваш докато изпълвам кадифения ти анален проход. Теснотата на прохода ти е толкова топла и мека че се изгубвам в усещането! Премествам ръцете си на твърдите ти зърна и нежно ги подръпвам и извивам карайки стоновете ти на удоволствие да се усилят заедно съсдвиженията ти върху кура ми!
С една ръка продължавам да обръщам внимание на гърдите и зърната ти, а другата намира клитора ти и с всяко нанизване с което ме заравяш в себе си до корен, търкам клитора ти докато набъбне. Започваш да се люлееш и плъзгаш върху мен, докато ме държиш изцяло заровен в горещия си задник и така аз мога да пъхна два пръста дълбоко в цепката ти, извивайки ги така че да достигна г-точката ти и търкам клитора ти с палец.
Соковете ти текат непрекъснато по ръката и пръстите ми докато свършваш отново и отново. Започваш отново да ме яздиш, все по-бързо и по-бързо, молейки ме да свърша с теб! Силните мускули на аналния ти проход ме масажират и усещането на кадифената ръкавица която е анусът ти около пениса ми е прекалено много, за да ме накара да изържа още дълго. С тържествуващ вик на освобождаване, експлоадирам отново и отново в теб докато спермата ми прелее от задника ти и закапе по топките ми и върху чаршафите.
Когато оргазмът ми преминава, ти падаш на гърдите ми и започваме дългият нежен цикъл на следлюбовната игра – целуваме се и се галим един друг до пълен унес. Най-накрая, чепа ми изскача от теб и струя от спермата ми изтича от затварящото ти се дупе. Ставайки само за даизгася свещите, пропълзавям до теб на леглото, придърпвам завивката за да ни покрие и гася светлината. Ти се сгушваш в мен и когато се целуваме за лека нощ прошепваш:
– Обичам те – за последен път преди да заспиш.
Последната ми будна мисъл е че нямам търпение да видя какви еротични сайтове ще си посетила утре!