Ако стените можеха да говорят

1
Добави коментар
Interview
Interview

Ако стените можеха да говорят, те щяха да крещят за същността на вашата личност. Избираме цвят за спалнята си просто защото ни харесва, без да се замисляме какво символизира той. Оказва се, че цветът има по-голямо значение, отколкото сме предполагали.

Какви са вашите стени?

Жълти

За вас 10:00 ч. е средата на деня и не се нуждаете от будилник като в детската градина, за да се събудите рано. Не можете да разберете защо някои хора спят до толкова късно и пропускат красотата на изгрева. Вършите много повече работа в ранните часове.

Бели

Ако намерите дух в бутилка и имате право на три желания, първото от тях без съмнение щеше да е: „Искам една добра почивка. Спалнята е моето бягство“. Макар за някои белите стени да са скучни, вие не смятате, че е така. Напротив, според вас те създават по-голямо пространство, което ви помага да изчистите ума си. И най-малкият намек за цвят може да предизвика интерес у вас, но не особено голям.

Тъмносини или черни

Имате мнение за всичко и не се притеснявате от възможността другите да го разберат. Обичате силното кафе – чисто, без захар и сметана. Първото впечатление е изключително важно за вас. Влияете се от външния вид. Обичате цветовете. Забавлявайте се. Кой би искал да живее в сив свят?

Бежови

Не се влияете от околните. В случай, че ви натоварят, бързо им напомняте, че не винаги сте на тяхно разположение. Знаете какво харесвате и как да прекарвате времето си. Може да ви отнеме години, за да намерите точния нюанс на бежово, напомнящ ви на най-хубавото лате, което сте пили някога по време на екскурзията ви в Париж.

Сиви

Сивият цвят говори за хармонията в живота ви. Вие сте отворени за нови идеи, но искате да ги видите в действие веднага. Не сте плахи, но искате доказателство, че идеите ви ще се осъществят.

Сини

Време е да освежите спалнята си. Изборът на цвят няма да ви отнеме повече от 5 секунди, нали? Най-после ще боядисате стаята в цвета, за който винаги сте мечтали – син. Това говори, че сте изключително искрени. Уважавете околните и се наслаждавате на живота. Не приемате нещата твърде сериозно.

Кафяви

Държите на стила. Имате усет към изуството, литературата и музиката. Спалнята ви е любимото място за четене на книги, каквито без съмнение притежавате в изобилие. Тъмният цвят ви кара да се чувствате като в клуб. Смело следвате мечтите си.

Зелени

Никога не забравяте да напишете благодарствено писмо и отлично знаете кое вино на кое ядене подхожда. Вие сте верен приятел, когото често търсят за съвет. Това не означава, че сте скучен. Напротив. Спалнята ви говори за изтънчения ви вкус. Съветваме ви обаче да спрете да използвате стола като гардероб.

Розови

Ако беше социално приемливо, щяхте да използвате спалнята си за забавление. Вие сте от типа общителни хора, които обичат да се забавляват вечер. Почитатели сте на бързите обяди и бързите срещи. Сладките розови стени ви напомнят за тийнейджърските години, когато сте седяли до късно, говорейки по телефона.

 

Сходни публикации

Коментари