Айда Фийлд: музата на идола

1
Добави коментар
Interview
Interview

За мнозина тя е съпругата на поп идола Роби Уилямс. Но преди всичко е актриса, която така и не прави силен пробив в Холивуд. Снима се в малки роли в редица ситкоми, сред които и познатите у нас „Студио 60“ (Studio 60 on the Sunset Strip), „Топ новинари“ (Back to You) и мн. др. И май няма против да я свързват повече с бащата на децата й, и не толкова с кариерата й.

Затова пък ние решихме да й отделим специално място. Все пак е жената, успяла да завладее сърцето на един от най-желаните мъже в световен мащаб.

Както вече сте се досетили става дума за Айда Фийлд. Красавицата е родена в Лос Анджелис. Баща й е турчин, а майка й е американка. Бъдещата госпожа Уилямс учи в местно училище. После влиза в тв бизнеса, снима се в емблематичната сапунка „Дните на нашия живот“. Но т.нар. ситкоми или комедийни поредици се оказват нейната страст. Появява се в Blue Collar TV, Eve, Studio 60 on the Sunset Strip и др.

През 2006 г. среща Роби. Запознава ги техен общ приятел и веднага се харесват. Женят се през 2010 г. на церемония в тесен кръг в дома им в Бевърли Хилс.

Две години по-късно се ражда дъщеря им Теодора Роуз, а след още две и синът им Чарлтън Валънтайн.

„Наричам я моето швейцарско ножче, защото може да прави всичко. Служи ми за адвокат, винаги ме разсмива, интересува се от футбол, ако домашното кино се развали, тя го поправя. Тя е всичко, което искам и от което имам нужда. Тя и децата ни“, казва неотдавна за съпругата си Роби Уилямс.

На 7 август, когато е концертът на звездата в Бургас, двамата ще отпразнуват 5 години от сватбата си. Очаква някъде зад сцената да се спотайва и самата Айда.

Сходни публикации

Коментари