Безплатно онлайн обучение по руски език – Онлайн курсове по английски, немски, испански, италиански, гръцки и руски.

1
Добави коментар
fairmen
fairmen

Ако сте работодател и искате да се възползвате от възможностите, които дават новите европейски програми за безплатно обучение по руски език – Алфа Брейн ви очаква! Алфа Брейн е одобрен доставчик на дистанционно обучение по ключови компетенции.

Независимо в коя част на страната се намира вашият офис – персоналът ви ще бъде обучен безплатно, лесно и ефективно! Под формата на уебинари обучението по руски език е изключително приятно! Какво предлага Алфа Брейн: – Преподавател, който води Уебинара от своя компютър, а участниците от всяка точка на света са пред своите компютри. – За участие в Уебинар не се изисква никаква специална програма. Уебинарите не се провеждат чрез Skype. За тяхното провеждане има специална виртуална класна стая с вградена бяла дъска. – Аудио и видеовръзка с вашия преподавател с изключително високо качество. – Запис на Уебинарите! Така винаги имате възможност да изгледате урока, който сте пропуснали или искате да си припомните.

Домашните задания ви се предоставят онлайн и ви се връщат проверени и оценени. Периодичните тестове оценяват вашия напредък, а след приключване на обучението си получавате удостоверение за постигнатите резултати. Думата Уебинар произлиза от ан¬г¬лийс¬кия термин web-based seminar (уеб¬ба-зи¬ран се¬ми¬нар). Онлайн семинар, който се провежда в уеб пространството. Участниците и лекторите се свързват чрез интернет и могат да бъдат в различни точки на света.

Под формата на уебинар можете да изучавате английски, немски, италиански, испански, гръцки и руски език с Алфа Брейн! Групово и индивидуално онлайн обучение под формата на уебинар! Онлайн обучението в Алфа Брейн е изключително ефективно поради съчетанието на различни методи на обучение – за основа имате учебна системата, която е на разположение в електронен вариант. Допълнителни аудио и видеоматериали са достъпни по време на урока, както и вградена бяла дъска, чат между участниците и преподавателя, форум, речник. Участниците в уебинара имат аудио и видеовръзка освен със своя преподавател и помежду си. Това дава възможност за участие в общи дискусии по време на онлайн курсовете по английски, немски, италиански, испански, гръцки и руски език.

Очакваме ви!