Изработка на флаери

2
Добави коментар
7lifedesign
7lifedesign

В ерата на интернет технологиите, където почти всеки бизнес премества своя поглед към интернет маркетинга, значението и важността на традиционните маркетингови методи, като печатната реклама, продължава да тежи с пълна сила. Всъщност ефективността на печатните рекламни материали въобще не е за подценяване, тъй като те предоставят прекрасна възможност за фирмите да спечелят сериозни предимства пред конкуренцията.

Един от най-широко използваните печатни рекламни материали е флаерът. Той играе роля не само на маркетингов и промоционален инструмент, но също така е и средство на информация за потенциалните клиенти, давайки им детайли относно дейността на фирмата, както и за нейните продукти и услуги.

Какво представляват флаерите?

Флаерите са принтирани листовки, които обикновено са цветни и с различни графики или снимков материал. На тях се съдържа рекламен текст, както и информация относно дадената фирма или за нейните промоции в момента. По-голямата част от флаерите са с дизайн и от двете страни, и предоставят основна контактна информация за компанията.

При правилно използване, флаерите могат да допринесат за допълнителни продажби и привличане на нови клиенти. Някои от най-разпространените начини за използване на флаерите като рекламен материал са следните:

Могат да бъдат раздавани на потенциалните клиенти от представители на съответната фирма или от наети за тази цел лица.
Съществуват флаери и в дигитална форма. Те могат да бъдат прикачени към имейли и да предоставят повече информация относно дейността на фирмата.
Използват се и при промотиране на специални намаления, промоции, разпродажби. По този начин клиентите могат да научат за съответната оферта и да се възползват от намаленията.

Ние от 7LifeDesign можем да ви помогнем, като създадем за вас професионален дизайн и печат на флаери, както и други рекламни материали като брошури, визитки, фирмени папки, фирмени бланки, каталози и т.н.

Може да отправяте вашите запитвания относно цени за дизайн и печат на електронната ни поща.

Email: [email protected]

Костадин Костадинов – „Мениджър проекти“ в 7LifeDesign. Основни дейности: Осъществяване на организационния процес; Работа с клиенти; Промоционални и маркетингови кампании; Онлайн маркетинг; Копирайтинг; Финансово отчитане и анализ на резултатите; Контролна дейност.