Това неговото на нищо не прилича! Асен Блатечки с нова любовница!?

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Определено Блатечки си заслужи да му викат „Лошото момче на България“, след като унижи дългогодишната си половинка- КАтерина Горанова, за да надуе корема на манекенката и актриса Диляна Попова. Не след дълго, обаче, Блатечки се прибра вкъщи, по живо- по здраво, след като жена му му прости забежката с Попова, и уж твърдеше, че това е неговата жена и той вече го е осъзнал на 100 %.

Явно, обаче и това не е точно така,  тъй като съвсем наскоро Блатечки бе изловен да разкарва напред-назад новото си завоевание, без да се крие от никой.

За сега не е много ясно коя точно е русата дама, която Асен води навсякъде със себе си и я запознава дори с приятелите си. Но това едва ли ще е за дълго. Всеизвестно е, че рано или късно, името на новата изгора на Блатечки ще излезе на бял свят и нейната самоличност няма да остане скрита още дълго време.

Междувременно приятелите на Блатечки коментират, че това неговото вече на нищо не прилича, научихме от kliuki.bg. Според близките до Асен, той буквално преминава границите на благоприличието и клони даже вече към простотия с тези публични унижения, които причинява на Катерина и дъщеря им.