Жестока гавра! Излъгаха Пламен Любенов с парите от „България търси талант“!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Животът, така или иначе не е бил никак благосклонен към младият мъж – роден без крака, изоставен от родителите си, борил се за всичко сам, това е житейската история на Пламен. Е, явно перипетиите, през който е минал победителя са се видели малко на продуцентите на „България търси талант”, защото те са решили да му усложнят още малко живота, предават от сайта kliuki.bg!

Оказва се, че Пламен Любенов няма да си прибере честно и почтено спечелената награда от 60 хиляди лева! Или поне не скоро и не на куп! Момчето ще може да си прибере заслужената награда след има – няма 3 месеца, защото е трети на опашката за прибиране на пари. Преди него били  Би Ти Ви и продуцента на предаването. Първо трябвало да се изчислят дяловете от реклами за медията и Трифонов, а парите от есемесите, които хората пращаха, за да подкрепят Пламен дори няма да се делят – те всички са за Слави!!!

Едва след като медията и Трифонов приберат своите пари идва редът на победителя. Това ще стане след три месеца, и то само ако Любенов не иска цялата сума на куп! Тоест, след този период, момчето ще получава наградата си на части. В случай, че той настоява да прибере всичките 60 бона, на един път ще трябва да чака още. Колко? Не е ясно!

Позорното отношение към победителят шокира всички! Самият Пламен бе споделил с екипа на предаването, че тази сума ще му помогне да има собствен дом и да развива школата си по танци. Зрителите, гласували за младият мъж, искрено вярвайки, че му помагат да подобри живота си са разгневени не на шега! Хората заляха социалната мрежа с гневни коментари, че са искали да помогнат на Пламен, а не да правят Би Ти Ви и Слави още по-богати!