Вижте как лук в чорапите може да промени живота Ви изцяло!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Поради тази причина, днес, с любезното съдействие на колегите от webmiastoto.com решихме да Ви запознаем с един страхотен, китайски метод за пречистване на организма и по-добро циркулиране на енергията ци! Според китайските лечители в човешкото тяло „мериадиани” – специални канали, по които енергията ци, протича в тялото. Вярва се, че тези „мериадиани” са свързани буквално с всеки орган в тялото на човека и ако бъдат стимулирани по правилният начин, чрез тях могат да се лекуват доста болести. Около 7000 нервни окончания има по стъпалата на човек, а  китайската медицина смята, че те са свързани с цялото му тяло, именно чрез мериадианите

В днешно време, обаче хората ходят с обувки, което пък прави мериадианите пасивни и енергията ци не може да циркулира по тях. Поради тази причина мериадианите трябва да се стимулират. Има два начина, по които може да стане това – стоене с боси крака на земята или… с обикновен лук!

Нарежете лука на шайби, пъхнете го в плътен чорап, така че да прилепне към петата Ви и спете така през нощта! По този начин, освен че ще подобрите протичането на енергията ци, в тялото Ви, кожата Ви ще се прочисти от бактерии и гъбички. Също така и кръвта си, заради фосфорната киселина на лука, която попада в нея!