Маска само от две съставки топи мазнините по корема за отрицателно време!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Рядко има хора, които имат перфектно тяло, без да полагат усилия за него. Често това се предава чрез гена на родителите или някой друг роднина. За тези, които нямат този късмет да наследят перфектно изваяни форми по наследство обаче, колегите от Beu.bg предоставиха рецепта за уникална маска, която в комбинация със спорт и хранителен режим дава резултати още след 3-4 нанасяне. 

За направата на маската са Ви необходими само 2 съставки – мед и суха горчица, като съотношението е 1:2. Или с други думи казано, на една лъжица мед се слагат 2 лъжици суха горчица. 

Хубаво е маската да се маже в зоните, където искате да стоите излишните мазнини, като най-голям ефект оказва в областта на корема и бедрата. Добре е тя да се намаже в желаните зони непосредствено преди тренировка и да се създаде „парников ефект“ като след намазването се увиете с найлон или кърпа, за да се изпоти обилно мястото. 

Маската се държи около 10-15 минути, но не повече, и се измива с хладка вода. Според жени, изпробвали маската, ефектът се забелязва още след 3-4 намазване, но е важно маската да се съчетава с упражнения и някакъв хранителен режим, за да има най-голям ефект.