Какво крият мъжете от жените си

8
Добави коментар
versai
versai

 

Той обича да се гушка след секс
Истина е, че мъжете са програмирани след секс да обръщат гръб на своята партньорка и да се отдадат на блажен сън. Това всъщност не е задължително. В действителност от време на време обичат да гушкат своите половинки, особено ако са заедно от скоро. Разбира се малко биха си признали този факт, но в действителност с удоволствие биха заспали в прегръдките на жена си.
Имайте предвид, че това не се отнася за секса за една нощ. Ако той не познава добре своята партньорка, много по-вероятно е след секс просто да се облече и да си тръгне възможно най-бързо.

Ако жената е уверена, той няма да забележи недостатъците й
Самочувствието е всичко за един мъж, когато става въпрос за избор на жена. Той не би забелязал момичето в клуба, което се слива с декорацията. Би обърнал внимание на тази, която се смее, общува със всички и прави впечатление с поведението си, независимо че не е толкова привлекателна, колкото момичето на бара.

Същото важи и по време на секс. Ако тя е уверена в това, което прави и знае какво точно какво иска, почти сигурно е, че няма да забележи целулита по бедрата й. В действителност дори не би забелязал докато го язди, че и коремчето й е малко провиснало.

Мъжете не харесват секса под душа или на плажа
Въпреки, че много си мислят, че мъжете обичат да го правят на необичайни места, душа и плажа са едни от последните, за които биха се сетили. Представете си как се опитват да го направите докато двамата сте покрити от сапун и няма за къде да се хванете. Вниманието ви по-скоро ще е съсредоточено в това да не паднете.

Кой би искал гащите му да бъдат пълни с пясък? Разбира се, че можете да вземете постелка, но това няма да ви предпази особено. Опитайте се да го правите във водата или просто го направете в спалнята на отворен прозорец, докато слушате разбиването на вълните.

Мръсните разговори са трудни за мъжа
Въпреки, че много от жените се възбуждат от мръсни разговори, истината е, че мъжете всъщност се чувстват неловко когато ги водят. Всъщност те ги избягват. По-скоро бихте казали: “Искам да ми направиш…”
или “Обичам когато ми…”. Идеята е тя да разбере контекста без да се налага използването на мръсни думи. Мъжете предпочитат обикновеното и първично пъшкане на жената по време на секс пред това тя да говори каквото и да било.

Понякога и той не се чувства във форма
Разбира се главоболието е запазена марка на жените когато искат да откажат секс, но малко жени знаят, че мъжете не винаги се държат като разгонени кучета. В действителност често се случва и те да не се чувстват във форма, но просто няма как да откажат и биха го направили само да задоволят нуждите на партньорката си. Колкото и да не им се вярва на жените, понякога мъжете просто искат да вземат аспирин и да си легнат без секс.

Дамските секс играчки го плашат
Истината е, че един човек не може да се конкурира с вибратор, който предлага едновременно 6000 оборота в минута и клиторна стимулация. Мъжът трябва да знае, че половинката му цени неговата интимност повече, отколкото получаването на убийствен оргазъм. По-добре е да се запазят секс играчките за самотните нощи. Той би предпочел да използва пръста си, за да стимулира Г-точката, докато прави орален секс. Секс играчките в някои случаи се оказват неуместни.

Не винаги иска да повтори

Множествения оргазъм е по-характерен за жените, от колкото за мъжете защото все пак става дума за получаване на повторна ерекция. Много жени си мислят, че повечето оргазми при мъжа гарантират по-добър секс, но това всъщност не е истина. Понякога той не иска да прави секс маратон. В действителност ако кулминацията е била достатъчно силна, не е необходимо да се повтаря. Не се опитвайте да правите секс цяла нощ ако усетите, че не го желаете. Вместо това се фокусирайте върху постигането на един, но мощен оргазъм.

Жените, които промениха света

Най-смешните снимки