Предстоящи заглавия от издателство „Монт“

6
Добави коментар
versai
versai

Детайли

Категория: Книги

Публикувана на Понеделник, 17 Август 2015 16:34

Написана от Thecrazy

Посещения: 61

„ДЪЛГЪТ“

Автор: Гери Йо
Поредица: Кралицата на здрача
Формат: 10×13 
Брой на страници: 352
ISBN:9786191690855 
Цена: 7.99 лв.

 

След решаващата битка с върколаците в живота на вампирите настава спокойствие. Кралицата на здрача Витория се готви да посрещне новата наследница на престола и да се оттегли. Тя е щастлива със своя любим – ловец на вампири, но и двамата не знаят, че тайната за смъртта на баща й коварно чака да бъде разкрита и заплашва да разбие не едно сърце.
     От света на духовете възкръсва съперницата на Витория и спорът между тях може да бъде решен само с нова война. В нея ще бъдат въвлечени древни вампири и свирепи върколаци, могъщи вещици и ловки нинджи, а гневът на русалките ще предизвика съдбоносна буря за всички създания на здрача.
      Дългът към Дракула ще поведе Витория по път осеян с кръв и битки. А последната битка трябва да реши съдбата на всичките му наследници.

 

„РОМФЕЯ“

Автор: Стефан Кръстев 
Поредица: Романи
Формат: 10×13 
Брой на страници: 352
ISBN:9786191690848 
Цена: 7.99 лв.

     Багрена излива красотата от душата си върху платното с неподправен талант. Борил вае неподражаеми древни оръжия с вълшебните си ръце. Двамата са сродни души, но тайнствена сила застрашава тяхната любов. Нещо непреодолимо ги тегли към миналото им. Принуждава ги да тръгнат по рискован и непознат път, по който поемат без да имат представа в какво се забъркват…
     Двамата попадат в божествена работилница – странен съвременен свят съхранен от началото на човечеството, обитаван от митологични създания, праисторически зверове, очарователни младежи и възрастни хора и от… най-елитните представители на световния шпионаж, родни мутри, няколко убийци-психопати и шайка оскотели мародери.
     Там Багрена и Борил са призовани от древна тракийска магия и всички ще се оплетат в шеметно приключение. Чака ги съдбовна битка на живот и смърт за власт, любов и… спасение.