Малки модни икони – стилни предложения За Мама и Бебе » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес продължаваме с пълна сила нашата рубрика Shopping експерт като отново предоставяме на вашето внимание страхотните предложения на онлайн магазина Shopping-Terapia.com. След като вече ви показахме най-стилните комплекти за Него и Нея, днес е време да ви покажем една също толкова готина, но много по-сладурска колекция –За Мама и Бебе.

Няма нищо по-очарователно от това да видите майка заедно с нейното малко съкровище, облечени в тон. Подобна гледка може да разтопи сърцето дори и на най-заклетия моден критик. Разбира се, с подобни съчетания не бива в никакъв случай да се прекалява, но понякога и от време на време са напълно позволени. Поводите могат да бъдат много, но където и да се появите ще предизвикате радост и усмивка заради сладурските надписи, картинки и принтове, които дизайнерите на Shopping Terapia са се погрижили да включат. Разнообразието е доста голямо като включва не само тениски и блузки, но и рокли и полички за момиченцата, обсипани в красиви цветя и ярки цветове.

Изборът е чудесен както за вас и вашето малко момче или момиче така и за подарък на близка приятелка. Поводите да се издокарате могат да бъдат страшно много – разходка из града, шопинг тур по магазините, игра в парка, пътуване или една от онези специални фотосесии, които после да сложите в рамка или да подарите по някой и друг кадър на близки приятели и роднини. Семплия дизайн на моделите ги прави лесни за съчетаване с останалите дрехи в гардероба ви. Нашия съвет е да ги оставите да бъдат основен акцент на визията. Така със сигурност няма да останете незабелязани!

Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от Shopping Terapia, но вие спокойно може да разгледате всички артикули точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева