ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА „СИМЕОНОВО“

1
Добави коментар

* Консултации;
* Диагностика, профилактика и лечение на заболявания;
* Клинични и лабораторни изследвания;
* Образна диагностика – ехограф;
* Измерване на хормони и тумор маркери;
* Измерване на прогестерон;
* Отстраняване на зъбен камък с ултразвук;
* Ваксинации и обезпаразитяване;
* Дерматология;
* Хирургия и вътрешни болести;
* Акушерство и гинекология;
* Изкуствено осеменяване;
* Хоспитализация и стационар;
* Микрочипиране;
* Подстригване и тоалет;
* Хотел за домашни любимци (вече 2 бази);
* Домашни посещения;
* Спешна помощ (линейка за животни);
* Транспортиране на животни;
* Широка гама храни за домашни любимци;
* Лечебни храни;

Ветеринарна клиника „Симеоново“ може да се похвали с първата линейка за спешна помощ във ветеринарната медицина. Автомобилът е напълно оборудван и със специален режим на движение, той ще бъде на разположение за всеки нуждаещ се от помощ домашен или бездомен любимец. Вътре има топла вода, хладилник, ЕКГ, апарат за измерване не крънво налягане и дишане – пациентен монитор. Също така има апарат за обдишване с кислород и автономно електрическо захранване. Това са само част от предвидените екстри в линейката.

На вниманието на всички приятели и гости на Ветеринарна клиника „Симеоново“, факт е новата втора база на Хотел за домашни любимци „Симеоново“. Новото помещение вече е готово и пригодено, за да посрещне първите си обитатели. За да научите повече, свържете се с нас на посочените телефони или посетете нашите страници в социалната мрежа Фейсбук.

Поредна успешна мисия на Ветеринарна клиника „Симеоново“. Тигирът Мърдок бе успешно заловен и анестезиран. При съвместна акция за служителите на Софийски Зоопарк, лекарите на Вет. клиника „Симеоново“ и МВР навлязоха в залата за наблюдение, където свободно разхождащият се тигър бе заловен и упоен. Мърдок бе упоен, след което обстойно прегледан, за да се гарантира неговото добро здраве по време и след наркозата. След това животното отново бе прибрано в клетката си, то където беше излезнало. Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, която беше пряк участник в акцията и лично координираше действията на екипите, благодари на всички участници за проявения професионализъм.