Тайните на всяка зодия (чат II)

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Всяка зодия си има своята тайна. Разберете каква е тя!

Всеки пази своята „малка“ тайна, която не би споделил с никого. Разберете какво крият и останали шест зодии:

Най-големият страх на Везните е да не останат сами. Причината да са толкова толерантни, ведри и добронамерени е именно тази. Така усърдно избягват конфликтите, защото ако им се наложи да изразят истинското си мнение, на другите няма да им харесат.

Скорпионът губи равновесие, когато контролът не в негови ръце.А за да контролираш, трябва да знаеш! Затова е толкова проницателен, затова навлиза дълбоко в съзнанието ти, за да разбере всичко за теб и да го използва, за да те контролира. И почти никога не разкрива себе си – за да не може да бъде контролиран.

Стрелецът носи денем маска, клоунска маска. Той винаги е сърцето на компанията и често става известен. Но вечерите когато е сам, той е разкрива истинската си душа, която е безкрайно самотна и нещастна.
Козирогът е студен, прагматичен и дори жесток. Но също така, той е свръх емоционален и силно иска да покаже своята любов и страст. Въпросът е… че не знае как! Това, което мисли и чувства, никога не успява да го изкаже правилно, за да го разберат. И това е неговата огромна борба, която едва ли някога ще признае на глас.

Това, което нито един Водолей не иска другите да знаят е, че той се страхува от чувствата си. Крие чувствата си зад логиката и философски мисли. Много често, когато изпитва романтично влечение, става просто отвратителен! Поставя хиляди изпитания: отхвърля, игнорира, обижда, наранява, само за да получи доказателство, че наистина ти пука за него. Тогава и само тогава ще ти разкрие своята чувствителност. И това пак не е сигурно.

Тайната на Рибите е, че те знаят винаги всичко, умеят да предсказват бъдещето. Понякога в широки мащаби, понякога само за конкретна ситуация, но те просто знаят какво ще стане. Тази информация често ги плаши и те търсят логично обяснение. Но такова може би няма.