„Здрач“ се завръща през 2015

1
Добави коментар
CelebMeter
CelebMeter

Ако и вие сте част от многомилионните почитатели на вампирската сага „Здрач“, то това определено е добра новина за вас, защото любимата ви поредица ще оживее отново! Вижте какъв договор подписа авторката на книгите Стефани Майер и какво да очакваме от нея през следващата, 2015г.

„Здрач“ оживява отново на големия екран!

Този път обаче, вместо познатите ни части на известната поредица ще видим късометражни филми, отразяващи света на „Здрач“. Писателката Стефани Майер подписа договор с Лайънсгейт – студиото, което засне всички, реализирани до момента, филми от сагата. Феновете на историята могат да очакват премиерата на общо петте късометражни продукции през 2015г.

Интересната информация относно подбора на продуцентите на филмите е, че в съдийския състав, освен самата авторка на „Здрач“ ще участва и актрисата, станала популярна точно с ролята си в тази история – Кристен Стюарт. Те ще бъдат подпомогнати в избора си от на любимката на мнозина звезда от „Титаник“ Кейт Уинслет, Октавия Спенсър, Джули Боуен и Катрин Хардуик, която режисира първата заснета част на поредицата. Друг момент, който трябва да отбележим тук е, че продуцента на бъдещите вампирски филми трябва да бъде жена, която, както виждате, ще бъде избрана с гласовете на жени!

Ще видим ли отново Бела и Едуард в „Здрач“

Тук обаче трябва да оставим почитателите на Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър доста разочаровани! За съжаление новите пет филма няма да бъдат с участието на вашите любимци. Изглежда, че работата по заснемането им в продължение на тези години им е натрупала достатъчно хубави моменти, че те дори не желаят да се връщат назад! Патинсън например, споделя, че всичко свързано със „Здрач“ остава зад него, в по-ранен период от живота му, към който той не желае да се върне. Мнението му по този въпрос се подразбира от личния му живот, който буквално се преобърна след изневярата на дългогодишната му приятелка и колежка от сагата – Кристен Стюарт!