Потресаващо! Родители-извратеняци ходят голи и се сношават пред очите на децата си!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Съвсем наскоро интернет форумите бяха буквално взривени, след като се разпространи историята на сем. Михалкини. Сергей и Ксения успяха да предизвикат интереса, както на медиите, така и на институциите в Русия и Латвия за отрицателно време, заради странните си разбирания за живота и връзката на децата с родителите.

В блога си, бащата- Сергей, разкрил, че със съпругата му имат доста различно мислене за живота и възпитанието на децата. Двамата не се притеснявали да ходят чисто голи пред 7-годишната си дъщеря и 1,6-годишният им син. А на всичко отгоре ги карали да гледат и когато са интимни, независимо по какъв начин. Според Михалкини, децата трябва от рано да знаят как се прави любов и за това ги оставят да гледат, докато с жена му се сношават.

Освен това, Сергей разкри и, че смята сношение пред деца си за нещо нормално, на което родителите трябва да научат децата си как се прави, а не да оставят тази задача на интернет, както често ставало в днешно време. Но твърди, че никога не е интимничил със 7-годишната си дъщеря. Само се целували от време на време, а когато я миел си позволявал да я опипва отпред и отзад или да я целува. Но нищо повече.

След тези скандални разкрития за живота си, родителите в Латвия буквално взривиха нета с коментари, а властите в Русия, чиито граждани са Сергей и Ксения, предприеха мерки на момента да отделят децата от родителите им. Предстои двете невръстни дечица да бъдат настанени в приемно семейство, преминало през специално обучение за това, а след това децата ще бъдат поверени на едната си баба.

Що се отнася до родителите- на тях им е забранено да виждат децата и срещу тях ще бъде повдигнато обвинение за насилствени действия срещу деца от сексуален характер, предадоха колегите от ПИК.