Whatsapp с нови функции за Android потребителите

1
Добави коментар
pomagai
pomagai

Whatsapp с нови функции за Android потребителите

Whatsapp току що изкара последната версия -v2.12.250 за Android потребителите, с редица нови функции. Актуализираната версия позволява на потребителя да имат повече контрол върху съобщенията, заедно с множество нови забавни emojis.
Едно от най-доброто нещо в тази актуализация на WhatsApp е количеството данни  консумирано от WhatsApp повикванията което е намалено в пъти.

Ето списък на някои от прясно добавени функции, които най-новата актуализация на WhatsApp донесе на Android потребителите

Mark as Unread

Сега потребителите могат да маркират съобщенията като непрочетени дори след като са прочетени веднъж. Въпреки това, трябва да се отбележи, че тази функция не прави така че да изглежда като, че не сте прочели съобщението и Вашите съобщения ще се появят като прочетени към подателите дори след като ги маркирате като непрочетени. Вместо това, тази опция може да се използва, за да маркирате съобщенията, така че да се върнете към тях по-късно.

Custom Notifications

WhatsApp дава много нови опции, които са били достъпни само за целия ап до сега, за индивидуални контакти.
Например, можете да настроите уведомяване в леки цветове, разговори и мелодии за съобщения, разрешите или забраните вибрации и уведомления за всеки контакт.

Mute Individual Contacts

До сега можехте само да заглушите групови разговори, но с новата актуализация Android потребителите ще могат да заглушават индивидуални контакти.
За да използвате тази функция, отидете на Mute в About менюто, плъзнете Mutе слайдъра.

Lower Data Consumption in WhatsApp Calls

WhatsApp е добавил нова опция в приложението за понижаване на разхода на данни за обажданията през приложението.
Под Чатове и Обаждания в Настройки, ще имате нова опция наречена Usage Low Data в долната част. Просто кликнете на кутията и ще можете да запишете някои данни, докато провеждате гласови повиквания с помощта на WhatsApp.

More Emojis

Новата актуализация носи набор от нови emojis, като поздрава Спок, по-скоро средният пръст, по-разнообразни emojis на лица, и куп ЛГБТ emojis. На всичкото отгоре, няколко emojis сега се предлагат в различни тонове.

 

Коментари