Слънчевата саксия за интериор на хотели – жълта Джина с матов цвят

1
Добави коментар
gardenshop
gardenshop

Приложение

Слънчевата саксия Джина е страхотен избор за вътрешен и външен интериор на вашия черноморски или планински хотел. Тя може да бъдат поставена на стълбищата в хотелските фоайета като по този начин ще внесе слънцето дори и през дъждовните дни.

Лимонено жълтите саксии са подходящи за украса на маси в лоби барове, бийч барове, както и спокойно могат да озарят вашата външна градина или ресторант.  Освен това можете спокойно да я използвате във вашето жилище (къща, вила, апартамент, мезонет и др.), било то поставена на балкона или в дома ви.

Със своите характеристики и размери този тип саксии са много благоприятни за голяма гама от цветя и зеленчуци (босилек, чубрица, магданоз, джоджен, бегония, арония, алоказия и др.). Много почитатели я използват за засяване на семена от своите любими растения. Хотелската саксия е изключително подходяща за засяване на луковици на четирилистна детелина, които също можете да намерите в нашия онлайн градински център. Това ще хареса както на децата така и на възрастните посетители.

Саксията Джина се предлага в различни цветове (зелен, кафяв, бял и др.), като по този начин можете да разнообразите много вашата обстановка и настроение. Сега интернет магазин Градина ви предлага отстъпки при поръчка на повече бройки от тези уникално цветни саксии. Това предложение е много подходящо ако сте собственик на хотел, ресторант, вътрешно или външно заведение или просто искате да освежите вашия дом с голямо количество еднакви саксии.

Технически характеристики

Цвят: Жълт

Размер на отвора: ф 17 см

Височина на саксията: H16 см

Вместимост: Приблизително 2,5 литра почва за цветя.

Общо тегло на продукта: 0,170 кг