Семена на цветна Газания микс – Gazania rigens (Mittags gold)

1
Добави коментар
gardenshop
gardenshop

Спецификация Цвят Този страхотен миск от Газания ригенс цъфти в жълто, оранжево, червено, розово и в удивителни комбинации на различни цветове. Височина Цветето (Gazania rigens) достига височина до 30 см. Период на цъфтеж Пъстрата Газания се отличава с непрестанен цъфтеж – от юни до октомври месец. Изискване към светлина За да се развиват пълноценно, засейте вашите семена на слънчева територия. Ако тя бъде поставена на тъмни места, цветовете й ще останат свити и няма да могат да се разгърнат. Почва Засейте семената на растнието в лека почва (напр. пясъчна) с добри дренажни свойства. Тя трябва да бъде плодородна и богата на хранителни вещества. Зимоустойчивост Като типично едногодишно растение, „летният гербер“ не е зимоустойчив. Дълговечност Атрактивната Газания (Gazania rigens) е едногодишно растение.

 

Място на растението Може да отглеждате това симпатично цвете в двора, в алпинеуми, на вашата тераса или да изберетедруги места, където ще се огрява от слънцето целодневно. Време на засяване Засяването на семената може да се направи още през февруари на закрито, поради лошите климатични условия. Най-подходящото време за семенцата е през март, април и началото на месец май. Така ще избегнете студовете и сланите. Дълбочина на засяване Дълбочината на засяване на всяко семе е 1 – 1,5 см. Разстояние едно от друго Съобразете се с това, че семенцата на Газания трябва да бъдат на разстояние 30 см едно от друго. Време за покълване От 7 до 21 дни. Поливане Често поливайте вашите Газании през седмицата, но не трябва да прекалявате. Те харесват умерено влажни почви. Торене Препоръчително е растението да се наторява по веднъж на всеки седем дни в период на цъфтеж. Използване

Газания (Gazania rigens) е едно разкошно цвете, което все по-често се наблюдава на различни места – по балконите, в заведенията, ресторанти на плажа и др. Също така то е много предпочитано от градинари, които използват го използват за украса в паркове, училища и хотели.

Летния гербер е много желано цвете, защото е топлолюбиво, светлолюбиво и лесно бива отглеждано. Освен това цъфти в много разнообразни цветове, които ще изпъкнат сред тревата във вашия двор. Не израства на високо, което я прави подходяща добавка в различни градински аранжировки с другите цветя, които вече отглеждате.

Така ще създадете един страхотен и топъл пейзаж през цялото лято. Този сорт семена на Газания Ригенс откривате в нашия сайт gardenshop.pro на страхотна цена. Ако се занимавате с растения професионално, имате собствен магазин или желаете да поръчете по-голям брой семена ще получите търговска отстъпка от стандартната цена.

Технически характеристики

Размер на опаковката – 15/10 см

Семена в един грам – около 250 бр.

Семена в една опаковка – около 75 бр. семена

Тегло на продукта – 0,005 кг (5,00 гр.)