Апартаменти за продажба от строителна компания Крис-Билдинг

1
Добави коментар
trepacha_999
trepacha_999

Строителна фирма КРИС-БИЛДИНГ

е лидер в предоставянето на услуги с отлично качествено ново строителството на нашите клиенти, чрез създаване на успешно партньорство с тях на целия проект. Обещанието е да се установят трайни взаимоотношения с нашите клиенти, като повече от техните очаквания и да спечели доверието им чрез изключително изпълнение от всеки член на нашия строителен екип.

Ще се стремим да извършим най-високо ниво на качество на услуги на справедливи и пазарни конкурентни цени. За да се гарантира дълъг живот на нашата компания, ние се ръководим от постигнатите резултати и удовлетвореността на клиентите във всички области, включително стандартите за качество, навременност, внимание към детайла и ориентирани към обслужването нагласи.

КРИС-БИЛДИНГ ЕООД е създадена през 2004 г. в гр. Варна. Управителят на дружеството е строителен инженер. Oсновна цел е развитие и налагане на строителния пазар, като компания заслужаваща доверие, като еталон за перфектно качество, цена, сигурност и спокойствие за всеки клиент и инвеститор.

Натрупан е опит в строителството на еднофамилни, многофамилни жилищни сгради и комплекси, пилотни и други видове укрепвания, външни комуникации и инфраструктура, различни видове СМР в търговски комплекси.

Строителство се извършва както „чрез възлагане”, така и чрез собствени инвестиции.

Реализирани са изцяло жилищни сгради с апартаменти за продажба в м-ст “Иканталъка” – общ.Каварна; ул.”Д-р Петър Берон”, ул. “Неофит Рилски”, ул.”Васил Априлов”, ул.”Детелина” и ул.”Тинтява” – гр.Варна (собствена инвестиция), както и комплекс от 5(пет) еднофамилни жилищни къщи в гр. Бяла. Изпълнени са строежи на жилищни сгради в СО “Боровец”, СО “Добрева чешма”, СО „Пчелина” – 2(две) жилищни сгради, в.з.”Траката” –  гр.Варна, ул.”Божур” 9, ул.”Паско Желев” 6, ул. „Ружа” 17, ул.”Пенчо Славейков” 9. В процес на изграждане е жилищен комплекс на ул.”Йордан Йовков”, в кв.Трошево – гр.Варна.

Екипът на компанията се концентрира върху разработването на уникални решения за задоволяване на индивидуалните потребности и желания на всеки клиент.

Строителната компания КРИС-БИЛДИНГ ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителя с решение на комисията и Протокол №0015/31.01.2008 за изпълнение на строежи със следния обхват:

ПЪРВА ГРУПА – строежи от високо строителство, принадлежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения;СТРОЕЖИ ОТ ТРЕТА ДО ПЕТА КАТЕГОРИЯ