Последното предсказание на Петър Дънов – 1944г. Част втора. – За Живота

1
Добави коментар
snakes
snakes

Страшните предсказания на пророка Даниил, написани в Библията се отнасят за новата епоха.Ще връхлитат урагани, ще има значителни по размер наводнения, огромни пожари, страшни земетресения, които ще заличат всичко.Кръвта ще тече като река.Ще има взривове в много райони.Където има вода – ще стане земя, а където има земя – ще стане вода.Това ще бъде отговорът на Майката Земя за всички престъпления срещу нея.Когато дойде това време запазете спокойствие и вяра.Нито косъм ще падне от главата на праведния.

 Ще се роди Нова Земя.Велико бъдеще ни чака.Човек ще може да пътува из междугалактическите пространства.Ще постигне Божествен мир и ще се слее с вселената.Отношенията между съпрузите ще се уповават на взаимна любов и уважение.Ще изчезнат конфликтите на личностни интереси.Паразитите ще изчезнат, водата и въздуха ще бъдат пречистени.Климатът на цялата планета ще стане умерен.Това ще бъде ерата на шестата раса – раса на любовта, която ще се появи в тихия океан.Доброто ще победи.Религиите ще бъдат пречистени, сега всяка една от тях съдържа капка истина.

 Новата култура ще има три основни принципа – защита правата на човека, възвишаване на слабите и скромните, и възвишаване на жената.Майката Земя ще се избави от хората, които не приемат новия живот.Те ще изгубят възможността да се прераждат на нашата планета.Ще останат само тези, които следват любовта.  Хората си нямат и на представа, какви опасности ги очакват и продължават да следват безполезни цели. След изпитанията ще се осъзнаят и ще застанат на пътя на добродетелите. Ще си спомнят превъплъщенията от миналите животи и ще станат свободни от миналото.Земята ще стане прекрасно и благословено място, но преди това всички грехове трябва да бъдат изкупени.