Дупката с изскачащите курове

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Share the post „Дупката с изскачащите курове“

Бяхме някъде 11 клас. 3-ма приятели, кой от кой по откачен . Докато пушехме един ден в мъжката тоалетна, случайно открихме, че стената към съседната клетка, която се явява женска, беше изградена от гипскартон и някаква изолация . съвсем тънка…. как да не направиш дупка и да надничаш през нея как ученичките си свалят гащичките и пикаят …. Много скоро дупките станаха три за да можем и тримата да надничаме . Влизаха старахотни момиченца и им гледахме дупенцата докато се събуват. Пешо беше първия който не издържа и го извади и почна да си пере луди чекии докато наднича.
Всяко междучасие бяхме там. Не знаехме чие дупе на кого е но си мастурбирахме като луди . Разбира се бяхме най тихите чикиджии на света. Стената беше толкова тънка че струята на момичето, което пикае се чуваше ясно при нас. Ако вдигнехме шум, веднага щяха да ни усетят и цялата забава отиваше на кино. Но бяхме млади хлапаци и това много бързо ни омръзна. Пешо беше гледал порно, в което мъже си показвали куровете надървени през дупка в стената и момичетата ги лапали . (Glory Hole сега всеки го знае жанра, но тогава още гледахме порно на видео касети, а интернет не използвахме). Не знам защо решихме, че момичетата ще започнат в действителност да лапат пишките ни ако си ги подаваме през дупка в тоалетната, но изобщо не се церемонихме . Направихме дупка достатъчно голяма да си пухаме пишките …. изчислихме я да е такава че да се пада удобно на момичето да лапне както си е седнала на тоалетната чиния . Специално огледахме от другата страна как изглежда дупката ,позагладихме я и се постарахме да не бие на очи веднага след влизането.
И така дойде време да я изпробваме… но кой ще си пъхне пръв пишката . Колкото и да бяхме щури и откачени, подозирах леката вероятност да имаме сериозни проблеми заради тази игра. Естествено Пешо се нави да е първи. В голямото междучасие вече бяхме до стената и Пешо вече с надървена тояга(той си беше надарено копеленце, беше му почти колкото моя, но не чак толкова дебел ) причакваше жертвата си . Скоро дойде първото момиче. Двамата с Монката гледахме през дупчиците за наблюдение. Момичето си свали дънките заедно с чорапогащника и гащичките наведнъж съвсем без да обръща внимание на дупката …. седна и започна да пикае. Пешо го донадърви финално за да е колкото може по внушителен когато се покаже пред лицето на нищо не подозиращата ученичка. Показа го през дупката … тишина . после писък и шум от вдигане на гащи и бягане….
Е ефекта не беше очаквания, но все пак забавно хаха. Започнахме да се редуваме, да си пъхаме надървените курове през дупката пред всяко момиче…. всяка реагираше с писък на ужас .. Някои дори бяха агресивни, Монката отнесе удар с плосък предмет по кура си….
За пореден път беше мой ред. Самата идея какво правя, много ме възбуждаше и нямаше нужда да мастурбирам за да се надървя. Бях готов да си го покажа на следващата жертва. Пешо и Монката гледаха от дупчиците за наблюдение… Аз го бутнах през дупката за курове… няма писък, тихо е … не съм сигурен но ми се струва че тая ми го гали лекичко…. ами да усещам я как ми пипа главичката с пръсти. Реших да я поздравя …. Стегнах го за миг така че да подскочи в ръцете и (нещо като „Здравей“ ) Междувременно вече не ми го галеше… направо си ми го лъскаше здраво . Усетих че главичката му е на влажно място … оо ближеше ми го…. Стана точно като от порно филма на Пешо. Вече получавах страхотна свирка… цялата ситуация ме възбуждаше адски много …… не след дълго започнах да се празня в устата зад стената… Още бях в екстаз когато чух, Монката и Пешо да настояват да се дръпна да им освободя място … бяха си изкарали пищовите …. Пешо даже беше гол от кръста надолу и само по чорапи и маратонки . Беше редна Монката …. устата от другата страна го изпразни за по малко от 2 минути … Пешо не чака изобщо и навря долмата си през дупката.
Аз реших че трябва да разбера, кое е това момиче което така безотказно ни духа. Ясно че номера с кура от стената се беше разчул и вече само любопитните влизат в тази тоалетна да го видят … Тичах към тази тоалетна да причакам и да видя кой ще излезе от там. Макар че ни делеше само една стена, пътят до там беше доста заобиколен. Дано Пешо да устиска по дълго та да не изтърва момента на истината. Стигнах задъхан и започнах да се мотая около вратата и да се правя че търся нещо или пък чакам някой…. Чаках и се чудех кое ли е това диво момиче… ще мога ли да го поканя на гости да си го чукам и т.н. вече фантазирах как я спуквам от секс, когато вратата на тоалетната се отвори и от нея излезе не кой да е а самата г-жа Русева … учителката по Химия . Замръзнах на място …. значи току що тя ни е точила свирки . Кабинета и не беше на този етаж…. бързо разбрах, че не случайно е дошла тук… чула е за тоалетната с изскачащия кур. Лицето и по нищо не издаваше какво е правила . Беше добре запазена 42-45 годишна жена. С пола до колене и страхотни прасци подаващи се изпод нея подчертани от обувки с не много висок ток…. Пак се възбудих. Скрих се в една от тоалетните и такава чекия отпрах в чест на г-жа Русева, че когато изстрелвах семето чак се чу звук и плясна по белите плочки …На момчетата не казах, коя е била тази дето ни източи, исках си я само за мен

Share the post „Дупката с изскачащите курове“