Beauty Time: Корейска козметика Holika Holika 17:19 Милена Петрова 0 Comments

1
Добави коментар

Beauty Time: Корейска козметика Holika Holika

Здравейте! Днес ще ви представя няколко продукта на марката „Holika Holika“. Марката е корейска и я открих съвсем случайно докато се ровех из enzo. Компанията е основана през 2010 година. Асортимента на „Holika Holika“ включва продукти за грижа за тялото, душ гелове, продукти за почистване на кожата, ВВ кремове, очни кремове, серуми за лице и декоративна козметика. Много ми харесаха и на външен вид и си ги записах в листа с козметични марки, които искам да използвам. Реших те да са първите, които ще изпробвам и на 28 август направих поръчка, която пристигна при мен на 4 септември. 

Когато отворих пакета и започнах да си разглеждам красотите, малко се стреснах понеже текста по опаковките е само на корейски. Тъкмо се чудех от къде ще търся начина на употреба на всеки продукт и видях, че има един дълъг лист на български в кутията. Но нека оставя настрана моите неволи с корейския език и да ви покажа всеки продукт. Започвам с двете маски. 

Маска за лице против черни точки Holika Holika Pig Nose

Маската съдържа три стъпки и целта е да премахне досадните черни точки от носа. Стъпките са: отваряне на порите, премахване на черните точки и затваряне на порите. Четох за маската в няколко чужди блога и гледах клип в YouTube след като направих поръчката. Коментарите бяха положителни и се надявам при мен положението да не е по-различно. 

Освежаваща маска за лице Holika Holika Mask Sheet After 

В enzo има доста голям избор на такъв тип маски на Holika Holika. Реших да се спра на освежаващата и някоя вечер след работа да я изпробвам. Подходяща е за всеки тип кожа и за всяка възрастова група.

Почистваща пяна Holika Holika Daily Garden Acerola

Факта, че не съм ползвала почистваща пяна ме накара да добавя и този продукт в количката. Супер сладката опаковка също е от главните виновници. Аз лично реших да си поръчам с аромат на ацерола измежду още 4 вида, а те са: маслина; зелен чай; алое; лимон. Пяната също е подходяща за всеки тип кожа.

Почистващ гел против черни точки Holika Holika Pig Nose Steam Starter

Въпросният продукт може да се нанася по лицето и шията сутрин и вечер. Аз може би ще наблегна на вечерните терапии, защото сутрин имам навика да се успивам и няма да имам време за него. 

Пилинг против черни точки Holika Holika Pig Nose 

Продуктът трябва да се нанася с масажиращи движения на засегнатото място и да се остави да подейства 5 минути. След това трябва да се изплакне с хладка вода. 

Почистващ балсам против черни точки Holika Holika Pig Nose 

Тук начина на употреба е същият като при почистващия гел. 

Балсам за устни Holika Holika Dessert Time Plum Pink Cupcake

Ах, колко сладко може да бъде нещо толкова просто като балсам за устни. Опаковката е толкова реалистична, че ти се иска да отхапеш от нея. Тук също може да избирате измежду няколко опаковки, коя от коя по-сладка. 

Повечето продукти, които си взех са против черните точки. Нямам голям проблем с тях, но и малкото които имам ме дразнят и много ще се радвам, ако тези корейски сладкиши ми помогнат. Ще разказвам допълнително след като ми влязат в употреба. 

Това обаче не е всичко. Ще представя още няколко нови придобивки, които си взех от Lilly докато си чаках поръчката от ензо. 

Измиващ гел за лице Agiva Roses

От известно време се чудех какъв гел за почистване на лицето да си взема и реших да се спра на този. Съдържа 100% натурална розова вода и е подходящ за чувствителна кожа. Още дори не съм го разопаковала, но и това ще стане съвсем скоро. 

Рол-он за околоочен лифтинг с охлаждащ ефект на Eveline 

От всички рол-они, които прегледах в деня на покупката, само в описанието на този не беше наблегнат проблема с бръчките така ясно. Аз си търсех някой, който да е подходящ за изморени очи с тъмни кръгове, а не за бръчки. Естествено и този се бори с тях, но главното му действие е да овлажнява  кожата около очите, да намали тъмните кръгове и подпухването. Все още нямам бръчки, за да кажа дали се справя с тях, но с останалите си задачи се справя добре. Използвам го вече седмица и съм доволна. 

Купих си и няколко лака на Flormar и Essence. Много се бях надъхала да се лакирам, но точно тогава 3 нокътя решиха да се счупят почти до живеца. Наложи се да отрежа всичките и сега чакам да пораснат, за да изпробвам някой лак на тях. 

Септември започна с доста покупки, а и като си гледам списъка с желанията май и така ще продължи. Нямам търпение да започна да тествам новите придобивки и да споделям мнението си с вас 🙂 

Поздрави от мен 🙂