Готови ли сте за есента? Стилни шопинг находки от Ivet.bg!

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Есента вече ясно се усеща не само във времето навън и нападалите по земята стотици пожълтели листа, но и сред каталозите и предложенията на любимите ни онлайн магазини! И ако до преди няколко седмици отвсякъде получавахме предложения за покупки на бански, сандали, плажни принадлежности, къси панталонки и цветни рокли, сега вече започваме да се убеждаваме, че е време да подновим колекцията си с шапки, шалове, боти и връхни дрехи. Изпитахме лека меланхония, когато нетърпеливо влязохме в един от любимите си онлайн магазини – Ivet.bg, и това, което ни посрещна бяха тъмни нюанси, макси и топли дрехи.

Флоралният принт и мини дължините плавно преминават към есенни цветове и миди предложения, които обаче са също толкова стилни, нежни и ефирни. Презрамките остават назад, за да направят место за дългите или три-четвърти ръкави, а плетените пуловери и рокли отново се завръщат на челните позиции. Дизайна е по-скоро семпъл и ненатоварващ, за да имате свобода при актуалното есенно напластяване. Съчетаването с любимите ви връхни дрехи, обувки и аксесоари е лесно и удобно, особено ако се спрете на по-неутрални цветове. И все пак предлаганите модели все още не са онези изцяло топли и уютни дрехи, които обичаме да виждаме през зимата. От Ivet.bg са се погрижили да ви покажат своите предложения за преходния сезон, който понякога може да бъде много объркващ. Студените и ветровити сутрини много често са последвани от топли следобеди, за това трябва да подберем тоалет, който лесно може да се трансформира и да бъдем особено внимателни с материите.

Сред каталозите на Ivet.bg всекидневно се появяват нови стилни предложения, но днес подбрахме за вас своите най-любими такива! В случай, че вече сте готови да се отдадете на есенната мода и шопинг, не пропускайте да разгледате новите артикули на онлайн магазина точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!