Какъв е характера ви според позата, в която спите? – За Живота

1
Добави коментар
snakes
snakes

Погледнете на изображението и изберете основната поза, в която спите през нощта.1.

Такива хора лесно се приспособяват към измененията в живота и са способни да се усмихват даже в най-суровото утро.Ако не можете да заспите, без да се опрете в нещо или някого, това означава, че сте спокоен и надежден човек.Трудно е някой да ви обиди и не се страхувате от бъдещето.2.

Ако спите основно в ембрионална поза, това значи, че често се нуждаете от защита, разбиране и съчувствие.Спейки по този начин, все едно се предпазвате от проблемите на обкръжаващия мир.Ако така спи вашият мъж, спрете да го тероризирате. Опитайте да намерите приложение на способностите и талантите си – учете се да танцувате, рисувайте пейзажи или създайте блог.3.

Това е позата на лидерите.Вие сте инициативни и импулсивни, следите за реда в семейството и работата.Предпочитате всичко да бъде планирано и под контрол.Заради своята отговорност и настойчивост, бързо постигате успех и благополучие.4.

По гръб спят царете, изглежда, че вие сте от тях.Жизнерадостни и позитивни, свикнали да бъдете в центъра на вниманието и обичате шумни компании.В работата сте упорити, но рационални.Предпочитате да казвате истината в очите.Най-често по този начин спят мъжете.5.

Тази поза издава, че сте уравновесен човек, който има цел в живота и се стреми към нея.Понякога сте педантични, строги и изискващи, но повечето от изискванията са към вас самите.6.

В тази поза спят непредсказуемите личности.Влекат ви всякакви приключения, а смяната на настроенията шокира хората около вас.За броени секунди неземната нежност може да се обърне на скандал или обратно.Трудно правите избор и взимате решения.В живота и на работа предпочитате стабилност и изрядност.