Carra Бебешка количка Tesoro Ванила дантела | Carra

3
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Carra Бебешка количка Tesoro Ванила дантела е отлично решение за родители търсещи безопасност, комфорт и практичност в едно.

Изключително удобна, маневрена и лека и ще бъде верен спътник по време на разходки на бебето.   Само до 30.09.2015 получавате и безплатно Столче за кола Arrivo, което се поставя лесно и бързо за шасито на бебешката количка, без помощта на допълнителни адаптори. Има регулируем сенник и дръжка за носене, а комфорта на малкото е осигурен от поддържащата възглацничка на кошницата.   Комбинираната количка Tesoro е подходяща за деца от тяхното раждане . В комплект със седалка, която лесно се трансформира в кош за новородено, покривало за крачета, мрежа против насекоми, дъждобран и чанта за аксесоари с термо джоб.   Моделът от деним е от 100% висококачествен водоустойчив памук.   За удобството по време на разходка се грижи удобна седалка с допълнителна мека подложка. Три степени на регулиране на облегалката. Регулираща се в няколко позиции поставка за крачетата, предпазен борд и пет точков предпазен колан с меки подплънки за допълнителна сигурност.   Регулиращ се сенник с лятна секция с мрежичка, която се прибира с цип във предната част на сенника, козирка и прозорче за наблюдение.   Леката алуминиева конструкция, може да се сгъва лесно до компактен размер.    Друго предимство са въртящи се предни колела със застопоряващ механизъм. Гумите на количката са с амортисьори, което прави преодоляването на неравности по време на разходка лесно. Лесно се демонтират при сгъване.   За улеснение на майката е помислено при седалката, която може да се монтира в две посоки: по посока на движение, както и обратно на нея. Както и регулираща се в четири позиции телескопична дръжка.   Практичен и голям кош за багаж.

 

Допълнителни аксесоари, които се продават отделно: столчета за кола Maxi Cosi, чадърче за количка, LED светлина за количка (фар и стоп), поставка за чашка, куки за закачане на чанта, одеяло, комплект матраче + възглавничка за количка.

 

Carra е италианска марка за бебешки колички и аксесоари за тях. Отличават се с чудесно качество, разумни цени и неотразим италиански дизайн.