Психологически тест с пет различни вази

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

Вашият избор издава Вашата същност и най-големите Ви стойности в живота.

Коя от вазите най- много Ви харесва и къде бихте я сложили?  На масата в хола, на кухненския плот, в коридора на портмантото или във Вашата спалня.

Изберете между тези пет различни вази. Решението Ви трябва да се направи бързо, без много мислене. Вазата, която първа Ви е грабнала погледа е Вашата.

По-долу ще разберете, какво означава това за Вас. Вашият избор издава Вашата същност и най-големите Ви стойности в живота. Ако вече сте готови с избора, вижте какво говори той за Вас.

 

Ето какво говори Вашият избор:

Ако сте избрали ваза № 1, Вие сте крехка душа, макар и да се опитвате да го прикриете. Емоциите за вас са ежедневие. Плачете често без съществена причина и съответно лесно се палите. Живеете в свят, в който доброто винаги побеждава. Мразите алчността и наглостта у хората. Стараете се във всичко, което правите и ванаги търсите вниманието и оценката на околните.

Ако сте избрали ваза № 2, Вие сте една упорита и целенасочена личност. За Вас частта е на първо място. Винаги може да се разчита на помощта ви. Никога не се отмятате, когато сте обещали нещо. От Вас би станало чудесен началник, защото определено знаете как да управлявате разумно и да поемате необходимия риск.

Ако сте избрали ваза № 3, Вие сте родени да обичате и дарявате с щастие. Бихте дали всичко за Вашето семейство. То за Вас е на първо място. Обичате пътуванията и непрекъснато търсите нови изживявания, но винаги с любимия човек. И все пак домът Ви е Вашето убежище, защото там са най-скъпите Ви хора.

Ако сте избрали ваза № 4, то Вие сте много енергичен човек. Винаги успявате да изненадате хората около Вас с Вашите качества. Не обичате да стоите на едно място, Вие сте човек на дивия живот. Винаги успявате да се приспособите към новостите на света и лесно се справяте в трудни ситуации.

Ако сте избрали ваза № 5, Вие сте една магнетична личност, която винаги прави добро впечатление и вдъхва респект, доверие и сигурност. Не обичате да ви се казва какво да правите и винаги взимате разумни решения.

Според мястото, където си избрал да сложиш вазата с цветето ще разберете каква е Вашата най-голяма стойност в живота.
– В хола на масата или секцията – Приятелите! Те са целия Ви живот.
– В кухнята на плота или масата – Уютът! Семейството е всичко за Вас.
– В спалнята на нощното шкафче или бюрото – Сексът! Живеете за мига.
– В коридора на портмантото – Обществото! Кариерата е Вашата основна цел.