Каква майка ще си според зодията

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Всяка жена в определени моменти от живота си се пита дали ще бъде добра майка и ще възпита ли добре своите деца!?!

Всяка жена в определени моменти от живота си се замисля дали ще бъде добра майка и ще възпита ли добре своите деца!?! Ето какво мислят звездите:

–   Майката ОВЕН е майката перфектционистка. Тя ще направи всичко по силите си, дори и повече, за да даде на дето си възможно най-много. Определено ще го възпита правилно. Те непрекъснато четат и се интересуват за информация относно отглеждането на децата, но най- често слушат собствените си инстинкти, които рядко ги разочароват.

–   Майката ТЕЛЕЦ е най-любвеобилната майка от всички зодии. Тя обича непрекъснато да прегръща и целува своите деца. Първоначално това допада на малчоганите, но в един момент децата влизат в пубертета и приказката свършва.

–   Майката БЛИЗНАЦИ предпочита децата ѝ да се учат на самостоятелност още от малки. Тя смята, че така ще подготви отрочетата си за големия живот, когато мама няма да я има. Майката близнаци е доста демократична. В нейната къща е пълно с книги и игри, които да те провокират да мислиш и да се развиваш.

–          Майката РАК се вглежда сериозно в детайлите когато общува с децата си. Те са и изключително сантиментални. Като хора са много кротки и разбрани, но ако стане дума за отрочетата им, нещата коренно се променят.

–          Майката ДЕВА изглежда студена и дръпната към децата си, но това е само на пръв поглед. Те изключително много държат на възпитанието на децата им и на това да ги накарат да мислят и разсъждават. Майките дева са много забавни, което малчоганите силно ценят.

–          Майката ВЕЗНИ са любяща и справедлива. Често бързо се изтощава заради хилядите задължения, които трябва да изпълни. Чувството ѝ за справедливост никога не я подвежда и се случва да избухне заради нещо дребно, но след това бързо разбира грешката си и умее да показват, че съжалява.

–          Майката СКОРПИОН е майката с най-силно развита интуиция. Децата рядко успяват да ги излъжат, тя винаги разбира скритите им намерения. Тя винаги усеща, когато детето ѝ има проблем и се тревожи за нещо. Винаги предвижда грешките, които могат да бъдат допуснати.

–          Майката СТРЕЛЕЦ е най- отговорната и най-дисциплинираната майка. Под нейният покрив има ред и контрол. За нея режимът е от първостепенна важност. Но макар, че рядко ще пуска децата си до късно навън,  често си играе с тях и ги забавлява.

–          Майката КОЗИРОГ е силно превързана към децата си дори и след като те пораснат. За нея те са център на света. Макар и да изглежда строга и дисциплинирана майка, всъщност е крехка и рядко успява да постига контрола, който търси. Прекалената и нежност и любов и пречат да овладее положението.

–          Майката ВОДОЛЕЙ е майката на приключенията. Децата ѝ никога няма да скучаят, докато имат такава сводолюбива мама. Тя обича да търси нови изживявания и емоции. Старае се да възпита и децата си на това. Тя умее да насърчава любопитство на отрочетата си и прави всичко възможно те да израснат в среда пълна с оптимизъм и странстване.

–          Майката РИБИ са отговорни до мозъка на костите си. Те са готови да рискуват всичко за своите дечица. Често прекаляват с грижите и притесненията по тях.