И Сърбия вдигна блокадата по границата с Хърватия

3
Добави коментар
arbalet
arbalet

Хороскоп за Овен

Имате мотивацията да дадете най-доброто от себе си през този ден, за да довършите делата, които сте започнали. Постарайте се да запазите за по-дълго ентусиазма си и да не се спрете пред първата пречка. Имате всички шансове за успех.

Виж подробна информация

Нужна ви е максимална концентрация за да успеете навреме да се справите с положение, което притеснява всички около вас. Търсени сте за съвет по различни въпроси. Хората са ви благодарни защото не отказвате на никого да помогнете. Бъдете сигурни, че ще бъдете възнаградени достойно за усилията, които полагате.

Виж подробна информация

Ако ви притеснява нещо, непременно го споделете, не го потискайте в себе си. Погрижете се за здравословните си неразположения, вземете навреме мерки. Прагматичната ви мисъл и делови подход ще насочат усилията ви в правилната посока и ще останете доволни от резултатите. Поздравете приятел за празника му.

Виж подробна информация

Хороскоп за Рак

Промените, които налагате могат да създадат известно объркване в програмата ви, имайте го предвид, когато договаряте срещите си. Бъдете дружелюбни в отношенията си с околните и не ги винете за липса на активност и в други грехове, защото те най-добре знаят положението си. Ако желаете да сте полезни, го направете.

Виж подробна информация

Хороскоп за Лъв

Заслужено ще мислите за почивката си днес. Повишената ви активност през седмицата ще ви направи по-разточителни и щедри към близките ви. И с право, те заслужават това. В интимния живот на някои вече изгрява нова звезда. В случай, че ви се наложи да избирате между две възможности, слушайте сърцето си.

Виж подробна информация

Хороскоп за Дева

Денят ви ще е свързан основно със служебни ангажименти, но ще приключите в срок започнат проект. Активността ви ще се отрази добре и на възнаграждението ви. Аргументирайте се достатъчно ясно, за да привлечете на своя страна хора, чиито финансови възможности са известни.

Виж подробна информация

За да избегнете възможните главоболия на работното място се въздържайте от ненужни коментари, спорове и оценки. С налаганите от вас промени ще подобрите организацията и улесните работата на екипа си. Вечерта ще черпите енергия и вдъхновение от хората, които обичате. Заедно ще решите за предстоящо пътуване.

Виж подробна информация

Включвайки се в изпълнението на чужди задачи, ще затрудните своите и не на последно място ще повишите напрежението около себе си. Ако сте изпълнени с добри намерения, го правете елегантно, без излишен шум и суета. Очаквана среща ще ви даде допълнително стимул за действие.

Виж подробна информация

Човек, на когото сте направили услуга в миналото и вече сте забравили за това, ще ви изненада приятно. Много вероятно е в близките дни да ви свърже плодотворно сътрудничество. Ако работите в сферата на услугите денят се очертава като доста по-успешен от обикновено. Убедителни сте и успявате да спечелите много ценен клиент.

Виж подробна информация

Решаването на битов въпрос ще ви накара да се съобразите с нечие настроение и желание за сътрудничество. Заради близките си сте готови да пренебрегнете личното си време, поставяйки удобствата им на първо място. На работното място ще имате непредвидени срещи, довеждайки до нови обвързаности.

Виж подробна информация

Имате определени очаквания за този ден, които ще бъдат частично удовлетворени. Контролирайте емоциите си днес и не допускайте да пропуснете нещо важно заради невъздържаност или недобре преценена ситуация. Радвате се на успех в личен план, където разбирателството с любимия човек ви кара да се чувствате чудесно. Очаквате гости през деня.

Виж подробна информация

Хороскоп за Риби

Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Постарайте се да бъдете и в помощ на близките си, те ще оценят усилията ви. Радвате се на добро самочувствие, но все има нещо, което не ви достига за да бъдете доволни от себе си.

Виж подробна информация