Кое женско бельо е най-секси според мъжете

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

Черното бельо е най-сексапилно

Червеното бельо вече не е най-секси според мъжете, показва ново анкетно проучване.

Според повечето жени червеното бельо е най-секси, но не така смятат господата. Теорията, че червеното е секси, претърпява сериозен провал. Според мъжете червеното бельо е изпаднало в дъното на класацията и сега е „най-малко предпочитано“. Повече от половината участници в анкетата посочват точно този отговор.

В списъка на най-малко исканите цветове са още розовото и бежовото. 47% от мъжете предпочитат черния цвят на дамското бельо, а на второ място се нарежда бялото бельо с 34%.

С напредването на 20 век бельото постепенно придобило днешния си вид. В женското бельо имало най-голям прогрес. Един от най-важните моменти в развитието му бил, когато през 1913 в Ню Йорк Мери Фелпс Джейкъб свързала две носни кърпички с панделка и създала първия модерен сутиен.

След 20-те години производителите започнали да обръщат все повече внимание на комфорта и премахнали всякакви ненужни копчета и т.н. от бельото. Що се отнася до женското бельо, това сигурно е била голяма крачка, защото жените станали къде-къде по-лесни за събличане…