ITechNET: Теленор обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus, налични от 9 октомври

2
Добави коментар
west4sider
west4sider

Две седмици след началото на продажбите на iPhone 6s и iPhone 6s Plus в САЩ и други големи пазари, Теленор ще предложи устройствата и на българския пазар.

Продажбите започват от 9 октомври, а от днес, клиентите на оператора могат да направят предварителна заявка за закупуване на устройството, както и да получат подробна информация за цените на различните модели на www.telenor.bg/bg/apple/iphone-6s.

Цените варират много в зависимост от избрания тарифен план и продължителност на договора. Базовият iPhone 6s 16GB например струва 1120 лв. в брой или 58.59 лв. на месец при подписване на двугодишен довогор за плана Резерв Стандарт 19,99. iPhone 6s Plus 16GB при същите условия е с цена 1320 лв. в брой или 68,98 лв. на месец.

Потребителите заявили желание за покупка на iPhone 6s и iPhone 6s Plus преди 8 октомври, ще получат устройствата си на посочен от тях адрес с безплатна доставка oт 9 октомври.

Теленор е единственият официален партньор на Apple за iPhone в България. За повече информация за iPhone: www.apple.com/iphone.