Escape room – Стая с трикове или пъзел стая Escape Way Rooms. Real escape game в София. Планира ли своето бягство?

1
Добави коментар
colibri14
colibri14

Какво е Escape Room

Escape room от стаята е специално подготвена стая, която ще Ви пренесе в света на приключения и загадки, разбиване на кодове, откриване на древни артефакти и тайни помещения. Задачата Ви ще бъде да преминете през серия от предизвикателства, за да достигнете до решението на загадките – Вашият изход от стаята. Това е приключение в истинският живот, което можете да споделите с близки, приятели, колеги или с всеки, с когото искате да изкарате 60 вълнуващи и незабравими минути.

За кого е предназначена играта

В Играта може да влезе всеки с отборен и приключенски дух, който желае да изпита и сподели с неговия екип подготвените от нас предизвикателства…Младите търсачи на приключения под 16 години е необходимо да бъдат с придружител, а още по-младите от тях (под 12 години) ще трябва да имат малко търпение и да изчакат, докато укрепнат достатъчно за нашата Игра…

Нашата игра Кристалният череп

Приключение, което ще Ви потопи в мистериозния свят на вечния авантюрист д. р. Индиана Джоунс и тайните му скрити в неговия кабинет. В древно светилище от Времената на Маите д-р Джоунс открива артефакт с голяма сила – Кристален череп. Артефактът извор на знания извън пределите на нашите разбирания, за които още не сме готови и ако попадне в ръцете на тайното нацистко братство ТУЛЕ неговата сила ще им позволи да властват на целия свят. Индиана изчезва безследно, бягайки от най-добрите агенти на нацистите, фанатично търсещи Кристалният череп. В Дневника си археологът описва тайни кодове, древни символи и опасни приключения в недостъпните джунгли на Маите и обезлюдените пустини на Египет които ще ви помогнат на Вас и отбора Ви да върнете кристалния череп на мястото му.