Актьори, които са станали известни случайно.

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Има хора, които мечтаят да бъдат актьори и да имат славна холивудска кариера. Те често прекарват целия си живот в подготовки за голямата слава. Ходят на уроци по актьорско майсторство, пеене, танци, дикция и какво ли още не. Но, има и случайни хора, които никога не са се готвели и дори не са подозирали, че някой ден ще станат известни актьори. Това са актьори, които са станали известни случайно.

Памела Андерсън Всеки е запознат с биографията на спасителката на плажа. Но малко знаят, че тя е случайно открита по време на футболен мач в Канада. Бдителен оператор, забелязал, че Памела е била в сектора на „Лабатс“ с тениска на „Джъмботрон“. Публиката реагирала и се наложило Андерсън да слезе на терена. След този случай може да се каже, че „фенкамерите“ не само следят и да показват реакциите на запалянковците, но тези камери откриват и бъдещи звезди.

Кейт Мос Тя всъщност не е актьор, но със сигурност Мос се прочу по случайност и това е една страхотна история. Открива я основателката на модна агенция „Сторм Модел“ – Сара Дукас докато е на летище „Джей Еф Кей“ в Ню Йорк през 1988 г. Дукас се е прибирала от екскурзия, а междувременно 14 годишната Мос и баща й са блокирани в САЩ в продължение на три дни. Запознавайки се на летището Дукас кани младата Кейт на прослушване… и от там всичко е история.

Росарио Доусън Макар актрисата от „Градът на греха“ да има изява в „Улица Сезам“ – като дете, това не е нейният голям пробив. Щастливата звезда за Росарио изгрява , когато тя е на 15 г. и седи пред входа си. Доусън споделила на екипа от „Улица Сезам“, че баща й я изпратил пред блока, за да бъде „открита“! „Аз просто си висях пред входа през уикенда, а те снимаха. Докато, Лари (режисьор) и други членове на екипа ме забелязаха. И „откриха“ – разказва след години Доусън.

Шарлиз Терон Южноафриканската актриса бе забелязана, случайно докато се е карала с касиер в банка. Fox съобщава, че русокосата красавица се опитвала да осребри международен чек от майка си, но нещата не вървели добре. Този обмен или спор, привлече вниманието на холивудския агент, който бързо я грабва и започва да я представлява в продължение на години.

Харисън Форд Човекът, който игра Хан Соло и Индиана Джоунс всъщност беше дърводелец и жаден за слава актьор, до момента в който срещна Джордж Лукас. Според „Фокс Нюз“, Лукас искал да наеме непознати актьори за филма си (Междузвездни воини). Без Лукас да знае, един кастинг консултант, организирал монтаж на врата в обекта където се е провеждал кастинга за „Междузвездни воини“. По време на кастинга Харисън Форд се среща с Джордж Лукас „случайно“. За участието си в кастинга след години Форд ще сподели, че това е било най-слабото му представяне като актьор и до днес е изненадан как Лукас го взима за филма.

Чанинг Тейтъм Започнал като стриптизьор в Маями, Тейтъм е бил случайно забелязан на улицата от търсач на таланти. Той вече е тръгвал по свой собствен път, но на равно с него е имало още милиони сервитьори, стриптизьори и монтажисти копнеещи да бъдат филмови звезди. В края на краищата, Чанинг е извадил голям късмет, че го е открил правилният скаут.

Сара Мишел Гелар Момичето, което е „Бъфи, убийцата на вампири“ е изтръгната от неизвестността в крехката си възраст от четири години. Случайно е забелязана от агент докато се е хранила в ресторант с родителите си. Оттогава Сара Мишел, започва да работи и да работи…

Дженифър Лорънс Американката е била открита когато е на 14 години. Дженифър се е разхождала в Юниън Скуеър в Манхатън. Когато един агент се приближил към нея и останалото е история. Лоръс разказва – „Не се стреснах той не искаше да ме води никаде, искаше само да ме снима. И след снимката телефона ми започна да звъни.“ Не е зле за момиче от малък град, дошло на разходка в големия град.

Натали Портман Парче пица след уроци по танци води до Оскар. Портман е все още тийнейджър, когато представител на „Ревлон“ и нейн съсед я пита дали не иска да стане модел. Пред Асошиейтед прес тя споделя, че е била запалена по актьорското майсторство, но все пак подписала договора за модел.

Източник: www.looper.com