15 известни личности, които извършиха ужасни престъпления

2
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

1. R. Kelly – секс с непълнолетни

R. Kelly е имал не една или две срещи с момичета под 18-годишна възраст. През 1996 година, Kelly бе съден от тогава 20-годишната Tiffany Hawkins затова, че той е имал сексуални отношения с нея, когато е била едва на 15. По това време рапърът е на 24. Първоначално делото е за 10 милиона долара, но двете страни са сключили сделка за 250 000 долара.

2. Kobe Bryant – сексуално насилие

През 2003 година Bryant бе арестуван във връзка с разследване по обвинение за сексуално насилие. Обвинението е повдигнато от служителка на Louge & Spa хотел в Cordillera, Eagle Country. Случаят е прекратен след като обвинителката отказва да даде показания. По-късно служителката на хотела зъвежда гражданско дело, което завършва със сделка за неизвестна сума.

3. Tim Allen- наркотици

Преди да започне да се занимава с кино, Tim Allen Dick, както е пълното му име, е арестуван за трафик на наркотици. Това се случва в далечната 1978 година. Оттогава няма информация актьорът да е имал подобни занимания, но пък през 97-ма е хванат да шофира в пияно състояние, за което получава 1 година пробация.

4. Bill Gates – шофиране без книжка

През 1975 година Бил Гейтс е арестуван за каране с превишена скорост и без шофьорска книжка в Ню Мексико. Гаранцията за освобождаването му е на стойност 1000 долара. Предвид факта, че Гейтс току-що е създал първия в света микрокомпютър, не му е особено трудно да изплати сумата от джоба си.

5. Charlie Sheen – нападение

В ранните часове на коледния ден през 2009 Чарли Шийн е арестуван за нападение над третата си жена – Brooke Mueller. Обявен е за виновен на следващата година – присъдата е 30 дни в клиника за зависимости, 30 дни пробация и 36 часа контрол на гнева.

6. Christian Slater – алкохол… и какво ли още не!

1989 – каране в нетрезво състояние и нападение. Присъда: 10 дни в затвора. 1994 – опит за качване на самолет със зареден пистолет. Наказание: обществено полезен труд. Малко по-сериозна присъда актьорът получава за нападение над бившата си приятелка Michelle Jonas, а след което и над полицай, докато е под влияние на алкохол и наркотици. Slater прекарва три месеца в затвора и 3 месеца в клиника за лечение на зависимости.

7. 50 Cent – търгуване с наркотици

Curtis Jackson, както е името на известния рапър, е арестуван на 29 юни 94-та година при опит да продаде четири вида наркотици на полицай под прикритие. Домът му е претърсен три седмици по-късно, заради което е осъден на затвор от 3 до 9 години. Той излежава само 6 месеца.

8. Hugh Grant – секс на публично място с проститутка

Докато промотира фима си „Девет месеца“ в Лос Анджелис, Hugh Grant е арестуван, когато полицаи стават свидетели как холивудска проститутка му прави орална любов. Той и адвокатите му не оспорват обвинението. За тези си действия известният актьор е задължен да плати глоба от 1, 180 долара, докато е на двугодишна пробация. Освен това съдът го задължава Grant да участва в образователна програма за AIDS/HIV.

9. Jay-Z – опит за убийство

През декември 1999 Jay-Z посещава партито по случай издаването на албума Amplified на Q-Tip в известния по това време клуб Kit Kat Klub в Манхатън. По това време новият албум на рапъра – Vol. 3… Life and Times of S. Carter, се разпространява нелегално. Рапърът разбира, че това е дело на един от мениджърите в звукозаписното студио – Lance Riviera. Изпълнен с гняв, рапърът намушква Riviera с нож. Предава се в полицията и е освободен за 50 000 долара. Делото завършва с пробация в продължение на 3 години.

10. Mickey Rourke – домашно насилие

През 1994 година срещу Mickey Rourke е повдигнато обвинение за домашно насилие срещу тогавашната му съпруга, Carree Otis, но по-късно обвиненията са оттеглени. По-късно той твърди, че агентът на актрисата се е опитвал да използва личния им живот, за да подпомогне кариерата й.

11. Mike Tyson – Изнасилване

През 1991 година известният боксьор е арестуван за изнасилването на 18-годишната Desiree Washington в Индианаполис. Година след инцидента Tyson е осъден на 6 години затвор с последващи 4 години пробация, от които той изпълнява само 3.

12. O. J. Simpson – убийство

O.J. е обвинен за убийството на Nichole Brown Simpson и приятеля й Ronald Goldman през юни, 94-та. По-късно обвиненията са оттеглени.

13. Ozzy Osbourne – злоупотреба с наркотици

Не е нужно да си гений, за да разбереш, че известният изпълнител прекалява с някои вещества. Заради безредиците, които причинява при едно свое злоупотребяване, той е арестуван и изгонен от Сан Антонио със забрана да влезе в града в следващите 10 години.

14. Robert Downey Jr. – злоупотреба с наркотици

Downey, който твърди, че злоупотребява с наркотици от 8-годишна възраст, е арестуван неколкократно за употреба на различни вещества. Лежал е многократно в затвора, принуждаван е да участва в различни програми за наркозависими, но безуспешно. Това продължава до юни 2003, когато актьорът среща сегашната си съпруга – продуцентката Susan Levin. Той твърди, че тя е била основната причина той да иска промяна и е била неговата упора в борбата с наркотиците.

15. Mark Wahlberg – опит за убийството

Когато е едва на 13 години, Mark се пристрастява към кокаин и други наркотични вещества. На 16 вече има сериозни проблеми с полицията, като дори е обвинен за опит за убийство при нападение с дървен прът над виетнамец.

Източник: www.ilyke.com