Коледно парти – Коледни лудории с Елхичко – ЖиВ ентъртеймънт

1
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

Детско коледно парти – Коледни лудории с Елхичко

 

Познавате ли Елхичко?…. Не?… Значи е време да се запознаете с една голяма, зелена и много щура елхичка на име Елхичко. Той е загубил коледните си играчки по пътя за Коледа. Станал е съвсем зелен и обикновен, като всички останали елхички. Загубил е дори и коледния си дух. Вие децата и помощникът му трябва да преминете през безброй предизвикателства и приключения да съберете всички коледни играчки. Само тогава ще може да дойде Дядо Коледа и да остави подаръците ви под елхата.

Очакват ви снежни бури, една чаровна, пееща и танцуваща елхичка, забавления и още много изненади в шантавия свят на Елхичко.

Партито включва: Аниматор с костюм маскот на Коледна Елхичка, втори аниматор с костюм на Снежанка или Джудже, актьор в ролята на Дядо Коледа, Ди джей с професионална озвучителна техника, тематични игри, реквизит и сценарий, балонена украса, изкуствен сняг и снежинки, тематична музика, рисуване на лице, забавление с Дядо Коледа – снимки, раздаване на подаръци, програма пред Дядо Коледа.

Времетраене: 60мин/90мин/120мин

Цена: 340лв/370лв/390лв

Опции:

– Трети аниматор Времетраене: 60мин/90мин/120мин Цена: 45лв/60лв/70лв

– Коледна пинята с пълнеж от бонбони – 500гр Цена: 40лв

– Лавина от балони – Специално съоръжение с 200 надути балона Цена: 80лв

– Допълнителна украса

– Фотозаснемане – професионален фотограф, който ще заснеме всеки незабравим момент от празника на малчуганите. Снимките се обработват и предоставят на електронен носител. Времетраене: 60мин/120мин Цена: 75лв/90лв