Как да печелим пари от блог ?

1
Добави коментар

Как да печелим пари от блог ?

Докато прочетете до край тази статия, някои хора ще спечелят стотици долари от своя блог. Но как печелят тези хора ? Как може ние да печелим от блога си ? Всеки един от нас може, но как ще разберете по-нататък в статията.

Създайте си блог. Придобийте опит в сферата, в която ще пишете. Старайте се да пишете като експерт в дадената област. Нека посетителите виждат че вие сте по опитен от тях. Колкото по-голям става вашия блог, толкова по-посещаван ще бъде той. Колкото повече посетители, толкова по-добре за вас. Чак след като се уверите че блогът ви е добре посещаван, ще можете да печелите от него.

Има много начини да монетизирате (печелите пари) блога си. Но изцяло това това не е лесно. Може да се спречкате с трудности, но винаги може да се обърнете към по-опитни блогъри, или да попитате чичко Гугъл. Начините за монетизиране на блог са много и най-ралични – PPC(pay-per-click) кампании като Google AdSense, Text Link Ads, PPP ( pay-per-post ) и пр.

PPC ( Pay Per Click ) кампании -Лично ви препоръчвам Google AdSense. Тази кампания е една от най-добрите PPC, с най-висока цена на клик и лесен за интеграция диайн. Информация по темата Какво по-точно е AdSense , и как да печелим повече от нея, може да намерите в тази статия
Text Link Ads – Също доста добър източник на допълнителни доходи. Поставяте линкове във вашия сайт за които получавате дадена сума . Единственото което трябва да направите за да бъдете приет в TLA е да обясните добре за какво е вашият сайт на английски език.
PPP ( Pay Per Post ) – След като вашия блог е по стар от 3 месеца и е написан на английски език, може да използвате PPP. Кампанията е на принципа: рекламодатели ви плащат да рекламирате техните продукти във вашия блог, като за статия получавате от $10 до $ 90.

Това са трите основни начина да печелите пари от блог. Ако имате някакви въпроси по темата, питайте, с удоволствие ще ви отговоря. Надявам се да съм ви бил полезен.

 

ТАГОВЕ: методи, начини, пари, интернет, онлайн, уебсайт, блог, афилиейт, маркетинг, реклама, съвети, уроци, печелене, лесно, metodi, nachini, pari, internet, online, onlain, websait, blog, affiliate, afileit, marketing, reklama, saveti, uroci, pechelene, lesno.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари