Кога да изпратите цветя на една жена. Кога това не е необходимо да се прави

1
Добави коментар
Tribal88

 

 

Всички знаем, че момичетата и жените от всички възрасти обичат цветята, но не винаги знаем, кога и как да ги подарим. Най-лесният начин е да поръчаме букет с доставка на цветя до адрес, така можем да споделим чувствата си от разстояние. Ще ви запознаем с някои правила при избора на букет, които ще ви помогнат да завладеете дамата на сърцето си.

Кога да изпратим цветя с куриер

* Разбира се, за празници: Рожден ден, Св. Валентин, 8 март. Да не забравяме и специалните дати, като деня на запознанство, годежа или годишнината от сватбата.

Ако сте в началния период на ухажване, направете доставката на букета направо в офиса – нека тя да получи цветята в присъствието на смаяните си колеги. Можете да добавите към букета балони, плюшено мече, любимите шоколади. Това ще бъде истинска изненада. Сърцето й ще трепне от радост, дори и ако не го показва.

* Ако сте се скарали и се чувствате виновен. Просто не мислете, че това ще реши всички проблеми наведнъж! Подаръкът може да облекчи ситуацията и ако тя досега ви е отбягвала, след него със сигурност ще се съгласи най-малко за един разговор лице в лице. По-нататъшното развитие зависи от вас.

* На сутринта след първата нощ заедно. Чудесен повод да й кажете, че сте луд по нея и копнеете за нова среща. Не забравяйте да прикачите към цветята картичка с малко съобщение за датата и мястото на следващата среща – това е толкова романтично, че тя със сигурност ще се зарадва.!

* Ако сте разделени в друг град, в друга страна, или на хиляди километри един от друг. Скъсете дистанцията между вас и създайте приятно настроение, като подарите цветя. Обадете се на сайта за доставка по домовете и направете подаръка на букета в дома й – точно за сутрешното кафе или вечерта преди лягане.

Какъв да е цветът на цветята в букета

Общото разбиране е, че червените рози означават любов, жълтите – приятелство. Не изпращайте на този, когото обичате, жълти рози, защото можете да бъдете разбран, че желаете да сте само приятели. От друга страна, не се отказвайте от червените рози за жена, с която сте приятели отдълго време.

Опитайте се да разрешите творчески въпроса и с подаряването на букета да й споделите чувствата си. Ако сте влюбен, но не сте уверен, че това е взаимно, подходящият букет е този в меки розови тонове, бели рози, розови лалета, фрезии и зеленина. Изпитвате взаимна страст – изпратете лилави рози, чувствени далии, ярки астри. Когато се възхищавате от красотата й , изпратете бели орхидеи и лилии да й намекнат за това. Скучаете и очаквате нова среща? Сините ириси и еустомии, лилавите хризантеми или бялата фрезия ще я уведомят за настроението ви.

 Кога не е необходимо да се изпращат цветя

* Не подарявайте цветя на жената, с която сте решили да се разделите. Както се казва, ако ще напускате – напускайте. Не хубаво да се правят красиви жестове на прощаване. Букетът не само няма да я зарадва , но може и да я разстрои.

* Ако тя самата е решила да се разделите цветята не само , че няма да спасят положението, но може да се окажете в положението на отхвърлен обожател, който прави безпомощни опити да поправи нещо. Други са нещата, ако след невинна кавга тя не иска да се разделите завинаги. Тогава борете се ,спечелете победа. След окончателната раздяла не губете енергия и пари, това няма да помогне на взаимоотношенията ви.

* Не изпращайте на момичето букет само за да я впечатлите. Най-ценните подаръци са тези, които са направени от сърце, а не за постигане на ефект. Не създавайте лъжлива представа за себе си , защото когато тя разбере, че сте я съблазнявали с подаръци, може и да не ви прости.

* Никога не изпращайте подаръци на жена, ако тя се държи своенравно и неподходящо. Вие не трябва да насърчавате тези настроения, дори и ако сте „луд“ по нея. Изпращайки букет за помирение, създавате в нея чувството, че тя може да продължава с тези си постъпки.

Like this:

Like Зареждане…

Related