Рекламиране Онлайн бизнес – Развитие на онлайн бизнеса, повишаване ефективноста на уеб сайта

1
Добави коментар

Рекламиране в интернет и видове онлайн реклама

Интернет реклама
Начало » Интернет реклама

Рекламата в Интернет е много важна и все повече компании се убеждават в това. В най-развитите икономики, разходите за реклама в Интернет достигат 50% от общите рекламни разходи. Рекламата в Интернет има множество предимства пред останалите медийни канали.

На първо място е отчетността – една умно организирана и проведена онлайн рекламна кампания може да даде освен популярност на бренда или продукта, но и много точни данни за интереса, нагласите и поведението на потребителите.

Трябва да се отбележи ефективността, по-ниската цена и по-голямата гъвкавост при провеждане на подобна кампания. Все пак е много по-лесно да сменим криейтива на банера в рамките на няколко часа, отколкото да сменим тв спот на вече стартирала кампания.

Изграждането на работещ уеб сайт е само първата крачка за Вашето запомнящо се онлайн присъствие. За да заработи един сайт са нужни посетители. Знаете, необходима Ви е промоция. Тя може да е онлайн или офлайн.

Ние можем да Ви помогнем с нашия богат опит, добър креатив и да създадем идеалния медиен микс в Интернет за Вашия сайт!

В последните години сме разработили множество онлайн кампании на водещи фирми, сред които тези за Shell, McDonalds, Bayer Bulgaria, Oriflame, Амперел, Рош България, Белла България и много други.

От консултирането, през разработването на медиа плана, договарянето с широка платформа медии – лидери в родноезичното уеб пространство, в зависимост от необходимостите на кампанията до конкретната й реализация – доверете ни се!

Разгледайте част от изработените от нас банери по различни кампании, сигурно ги помните.

Разгледайте част от изработените от нас рекламни сайтове.

Какво можем да направим за Вас:

консултиране, изработка на стратегия;
медиа планиране – подбор на най-подходящите според целите и таргет групата онлайн медии и формати;
медиа купуване;
изработка на носители, банери, игри, анкети, други;
провеждане на цялостна кампания;
анализ на резултати от кампания;
е-мейл маркетинг;
оптимизация за търсещи машини;
платена реклама AdWords в Google.com.

За конкретна оферта за Вашата реклама в Интернет, моля, попълнете Заявка за онлайн реклама и представител на екипа ни ще се свърже с Вас!

ТАГОВЕ: онлайн, бизнес, интернет, уеб, търговия, пари, идеи, видео, съвети, onlain, online, internet, web, targovia, pari, idei, video, saveti.