Scholl Gel Activ, Шол стелки за всеки ден

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Стелките Gel Activ everyday от Scholl поддържат краката Ви, така че да се чувствате удобно през целия ден! Независимо дали искате да пазарувате по-дълго, да се насладите на разходка със семейството си или просто да се разходите около блока, ежедневните стелки Gel Activ everyday ще Ви осигурят комфорта и удобството, от които имате нужда.

Иновативната технология използвана в стелките Gel Activ доказано намалява прекомерния натиск върху крака при ходене и ежедневни дейности. Придава омекотяващ ефект и същевременно поддържа свода и петата, позволявайки Ви да се чувствате комфортно през целия ден!

Стелките Gel Activ са изключително подходящи за ежедневни обувки, боти, маратонки или спортни обувки. Предлагат се в два варианта: за мъже и за жени.

Начин на употреба:
Ако е необходимо, изрежете стелката по очертанията, съобразно вашият размер или използвайте оригиналната стелка за модел.

За най-добри резултати, свалете старите стелки и ги заменете с Gel Activ everyday, като ги поставяте с гела надолу.

Подменете стелките, когато забележите износване. Препоръчва се смяна на всеки 6 месеца.

Gel Activ стелки от SCHOLL са разработени в 3 различни варианта, всеки от тях съобразен с различните нужди – стелки за спорт, стелки за работа и стелки за ежедневна употреба.