Бежово кожено яке, с какво да съчетая светло бежово кожено яке?

7
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Бежово кожено яке, с какво да съчетая светло бежово  кожено яке?

Бежовото яке, дори ако това е кожено яке, изглежда нежно и изтънчено. Затова се опитайте да запазите тази лекота и женственост около в целия външен вид. Носете бежово кожено яке яке с  къси рокли в пастелни нюанси а също и с черно. Добра комбинация е и бежова кожа със сива плетена рокля и поли с малък цветен принт.

Много хора се чудят дали подобна стилна вещ няма да се  замърсява лесно? В действителност, с правилна и навременна грижа ще можете да го носите дълго време. Има много оттенъци на бежовото кожено яке: пясък, светло кафяв, слонова кост, златисто бежово. Основното е да подхожда на вашия цветотип (т.е., цвят на косата, очите и кожата), и тогава няма да изглеждате бледи.

С какво се комбинира бежово кожено яке? Ние започваме нашата история с тези дрехи които не се си отиват в съответствие с него. На първо място, не е необходимо да се носят бежово кожено яке сдрехи от същия цвят – рискувате да стане много скучен образ. Останалото не е табу: продуктът изглежда страхотно с почти всички дрехи. Особено интересно е да се съчетае с червена пола и декорации от същия цвят. Това ще даде своя имидж на жар и страст. Casual тип може да се реализира, с   тесни панталони в сиво, кафяво или черно, светъл пуловер и ботуши на платформа. Можете лесно да комбинирате бежово кожено яке  с всички основни цветове, синьо, кафяво, черно.

 

На снимките виждате че бежовото кожено яке изглежда добре с любимата рокля. Бежовите оттенъци са по скоро романтични  и за това можете да го комбинирате с светло сиво, розово , червено.

С бежово яке добре се съчетава както къси, така и дълги рокли – остава само да подберете подходящите обувки и чорапогащник за сезона. Like this:

Like Зареждане…

Related