Карнавал в Ксанти 2016 с автобус

1
Добави коментар
stravel
stravel

Маршрут: София – Предела – Банско – Гоце Делчев – Драма – Ксанти – София
ЦЕНА ОТ
36 лв.
1 дни
Транспорт: Автобус

 

 

Карнавалните тържества в Ксанти се провеждат по време на Сирни Заговезни като предназначението му е било прогонването на злите духове. В днешно време карнавалът е изключително пъстър и мащабен като участие вземат много различни групи, някои от тях достигат до 150-200 човека, всяка със своите костюми, песни и танци.

Програма:
Отпътуване от София в 05:30ч. (пл. Ал. Невски). Пристигане в Ксанти, разположен в подножието на Родопите, близо до река Места. Свободно време за участие в карнавалните тържества. Отпътуване за България, по пътя посещение на гръцки супермаркет за шопинг с възможност да си купите маслини, зехтин, прах за пране и оригинално узо. Пристигане в София късно вечерта.

ЦЕНА: 36 лева

Цената е валидна за група от 40 туриста и включва:

транспорт с лицензиран автобус категория 3*
посещението на карнавала в Ксанти
медицинска застраховка на база 2000 евро за лица до 65г.
водач по време на пътуването

Цената не включва:
разходите от личен характер
доплащане за медицинска застраховка за лица над 65г. до 70г. – 1,50 лв.; от 71г. до 75г. – 2,50 лв.; от 76г. до 79г. – 3,00 лв.; Лица над 79г. не се застраховат!

Начин на плащане:
депозит 30 % от пакетната цена; доплащане до 5 дни преди отпътуване

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи:

7 дни преди началната дата

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.