Как да сготвите нещо вкусно и да спестите, съветва Иван Звездев

1
Добави коментар
ZelenaQbulka
ZelenaQbulka

Сряда, 11 Ноември 2015г. 08:33ч.

За да дпокажат, че е възможно да готвим вкусно и икономично, Fairy и Иван Звездев са създали концепцията за Fairyкономичното готвене. Идеята му е то да покаже възможностите за по-лесно и освободено от излишни разходи приготвяне на вкусни ястия.

В рамките на четири видеа, Иван Звездев и Fairy представят вкусни рецепти, които всеки може да приготви у дома. В тях са следвани основните принципи на икономичното готвене – добър план, точните съставки и правилно определените количества, без излишни разходи и средства. По този начин се пестят не само средства, но и време.

Заедно със съветите за по-лесно и икономично готвене, Иван Звездев и Fairy отправят предизвикателство към всички любители на готвенето у дома. След като изгледат видеата от този адрес http://zvezdev.com/site/fairy-game, участниците ще имат възможност да познаят какъв е бюджетът, отделен за приготвянето на съответната рецепта. Отговорилите правилно ще имат възможност да спечелят бюджет, с който да приготвят любимото си ястие и да зарадват своите близки.

Иван Звездев споделя и няколко препоръки от практиката на готвач с опит: “В своята работа като майстор-готвач винаги съм се стремил да готвя изчистено и подредено, без излишни разходи. Ето и основните съвети за едно по-икономично готвене: • Направете план за готвене – за колко човека ще готвите, какви продукти ще използвате и какви количества ще ви трябват. • Използвайте правилните подправки, които максимално обогатяват вашето ястие. • Не изхвърляйте студената, останала от предния ден храна – понякога с нея могат да ви хрумнат нови и интересни рецепти. • Разчитайте на добър почистващ препарат като Fairy, който да ви спести средства и усилия от почистването.”

За повече информация и участие в предизвикателството на Fairy и Иван Звездев, посетете http://zvezdev.com/site/fairy-game

 

Назад