Излиза първото парче от новия албум на Кайли Миноуг

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

„Only You“ е първото парче от дългоочаквания коледен албум на Кайли Миноуг – „Kylie Christmas“, който ще излезе на 13 ноември

„Много се радвам, като фен и приятел, че Джеймс Кордън работи с мен по тази песен. Той предложи тя да бъде включена в коледния ми албум и знаех, че гласът му ще звучи страхотно в нея.

Толкова е нежна и фина, мисля, че ще изненада приятно много хора“ – не пести суперлативите си по адрес на Джеймс пеницата.

13 песни са включени в проекта – няколко дуета и компилация от оригинални и класически парчета. Кайли и сестра й Дани Миноуг създават песента „100 degrees“, която обещава да се превърне в коледна класика!

Кордън обединява сили с красавицата за песента „Only You“, с Иги Поп създават празничната „Christmas Wrapping“, а Франк Синатра посмъртно е включен във всеизвестната „Santa Claus Is Coming To Town“.

Три нови парчета – „White December“, „Christmas Isn’t Christmas ‘Til You Get Here“ и композираната от Chris Martin „Every Day’s Like Christmas“ са част от албума, а делукс версията включва „Oh Santa“, „100 degrees“ и „Cried Out Christmas“.

Феновете ще могат да надникнат в студиото, където Кайли записва, благодарение на DVD, включващо шест песни, както и могат да поръчат албума, опакован като подарък.

За да отпразнува излизането на албума, певицата ще пее в Royal Albert Hall на 11 декември.

„Kylie Christmas“ ще бъде достъпен на CD и в дигитален формат и ще бъде на музикалния пазар от „Орфей Мюзик“, изключителен лицензиант на Warner Music International.