Каква трябва да бъде роклята в офиса?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато става въпрос за офис облекло, нещата понякога може да бъдат деликатни. Всичко зависи, разбира се, от типа работно място и специфичните изисквания, които има, но в повечето случаи не всяко облекло е подходящо за работната ви среда. Това се дължи на факта, че винаги е по-добре да изглеждате елегантно и професионално. В такъв случай няма как да сбъркате, вместо да избирате по-неглиже тоалет, но да се случи така че някоя важна бизнес среща да ви изненада неприятно.

И така, какво трябва да бъде облеклото в офиса? И понеже сме дами – нека първо обърнем внимание на роклите. Забравете за всичко с дължина по-къса от педя над коляното! Без значение дали работите като адвокат или като ПР, мини дължините просто не са подходящи за работно място. Ако желаете да се почувствате стилно и женствено, нежната рокля, която деликатно подчертава силуета ви, е перфектният избор. Съветваме ви да избягвате впитата по тялото кройка. Свободната линия или тази, която се разкроява от талията, е много по-подходяща. Пастелните и неутрални цветове ще ви помогнат да изглеждате женствено, но и професионално и безспорно ще ви накарат да се отличите. Разбира се, понякога може да заложените и на по-категорични цветове като синьо или бордо за есента. Деликатни детайли като асиметрична кройка, разкроени ръкави, пристягащ колан на талията, нежно деколте, интересни плохи или изрязан гръб са чудесен начин да изразите своята индивидуалност.

Предложенията, които подбрахме за вас днес, са част от Office колекцията на страхотния онлайн магазин www.molly-dress.com. Избрахме по-семпли и изчистени модели, които обаче ви дават свобода лесно да ги съчетавате с любимите си аксесоари, както и разнообразни видове обувки – от елегантни токчета, през високи ботуши/боти, та чак до кецове за през свободното си време. Statement колиетата биха били чудесен начин да придадете доза дързост на визията си.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева