Нова Година 2016 в Сокобаня (Сърбия)

1
Добави коментар
teskogroup
teskogroup

Небрежно чаровният нощен живот на Белград и равнините, обсипани с утешителни лозя и манастири, планини, пазещи исторически въстания и героична съпротива; любознателният турист ще открие доста интригуващи неща в днешна Сърбия. Сокобаня e един от най-посещаваните балнеожки курорти на Сърбия.Туристите не пропускат да посетят останките от Средновековния град „Сокоград“,построен върху основите на римска крепост, датираща от периода от 4-ти и 6-ти век пр. Хр.Намира на 2 км източно от центъра на Сокобаня.

Нова Година в Сокобаня Маршрут: Пловдив – София – Калотина – Ниш – Сокобаня – Пирот -София – Пловдив

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки Транспорт: Автобус или собствен транспорт Дати:31.12.2015 г.-02.01.2016г.

Цена от: 291 лв.

Програма 1-ви ден – 31.12.2015 г Тръгване сутринта от София – автогара Сердика около 8.00 ч. (Тръгване от Пловдив около 6.00 ч.). Отправяне към красивия сръбски курорт Сокобаня. Пристигане около обяд. Настаняване. Обяд. Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотел Сокотерме, в който всички СПА услуги са на промоционални цени за клиентите на туроператора. Празнична Новогодишна вечеря с включена неограничена консумация на местен алкохол.

2-ри ден – 01.01.2016 г Закуска в ресторанта на избрания от Вас хотел. Свободно време. Гала вечеря в ресторанта на хотела с жива музика и програма, с консумация на алкохол (Хотел Банбус – неограничена / хотел Chikago – 2 чаши)

3-ти ден – 02.01.2016 г Закуска в ресторанта на избрания от Вас хотел. Освобождаване на хотела

Хотели по програмата: 1.Семеен хотел „Чикаго“*** Местоположение: Прекрасния нов семеен хотел – ресторант „ЧИКАГО”, се намира в широкия център на града, в близост до живописен парк. Хотелът е разположен на възвишение и пред него се открива невероятен панорамен изглед към красивата природа на Сокобаня.

Стаи: Уютни, топли стаи, самостоятелен санитарен възел, тераса с панорамен изглед, телевизор и интернет, климатик

Дата База 1 възр. в двойна стая Единична стая Дете (0-4,99) 31.12.2015 г. FB 291 лв. 349 лв. 60 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 2 нощувки със закуски в избрания от хотел „Chikago“; Медицинска застраховка с покритие 2000 EU от ЗД „UNIQA“ Новогодишната Празнична вечеря в ресторанта хотелa, включва консумация на неограничено количество месни алкохолни и безалкохолни напитки, богата музикална програма; Гала вечеря на 01 януари в ресторанта на избрания от Вас хотел с жива музика и консумация два чаши местен алкохол Обиколка на Сокобаня с местен екскурзовод; Разходка до живописната местност Лептерия (в зависимост от метеорологичните условия); Посещение на Сокоград; Посещение на „Градината на отвореното сърце“. Представител на фирмата.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Транспорт София-Сокобаня-София – 35 лв. Разходи от личен характер; Масажи и други процедури; Ползване на басейните с лековита минерална вода, джакузи, сауна и др. в комплекс Сокотерме, само за клиенти на фирмата – промоционална цена от 3-4 евро.

 

2.Hotel Banbus *** Местоположение: Хотелът се намира в центъра на Сокобаня, на 100 метра от пешеходната зона на града.

В хотела: Паркинг, расторант, безплатен Wi Fi интернет.

Стаи: Хотела разполага с 12 стаи тип студио и 5 апартамена. Всяко студио и апартамент са оборудвани с мини кухня с хладилник и посуда, TV, тераса, баня.

Услуги: ресторант, паркинг,

 

Дата База Възрастен в тройна стая Двойна стая Тройна стая 31.12.2015 г. HB 339 лв. 679 лв. 1018 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:     2 нощувки със закуски в хотела     Новогодишна празнична вечеря с неограничена консумация на местен алкохол и богата музикална програма     Гала вечеря на 01.01.2016 г. с музикална програма и безплатна консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.     Медицинска застраховка с покритие 2000 ЕU от ЗД „UNIQA“ за лица до 65 г.     Представител на фирмата

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА     Лични разходи     Транспорт София-Сокобаня-София – 35 лв.     Разходи от личен характер;     Масажи и други процедури;     Ползване на басейните с лековита минерална вода, джакузи, сауна и др. в комплекс Сокотерме, само за клиенти на фирмата – промоционална цена от 3-4 евро.