Нов Модел Boho Chik Гривна Gold Wing

1
Добави коментар
jana.bojilova.1
jana.bojilova.1

Описание на продукта:

Ръчно изработен Нов Модел Boho Chik Гривна Gold Wing от висококачествена восъчна корда, светло кафяви ленти мека кожа и метални талисмани – Хамса (Ръката на Фатима), Кон, Сърце, Ангелско Крило;

‘‘Бохо‘‘ е стилът в дамската мода изграден от различни бохемски и хипи влияния. Бохемство (на френски: Bohème) и думата бохем се свързват с определен начин на живот, разпространен сред бедната интелигенция, обикновено … Като цяло се означават свободомислещи, освободени духом личности. Този стил смесва цветове, материи, щампи и дори стилове в едно с много креативност.

Бъдете смели с цветовете! Бохемският стил крие своите корени в циганските кервани и пъстрите облекла на сексапилните циганки, танцуващи около огньовете, под звуците на цигулка. Колкото по-смели сте с шарките и комбинациите, толкова по-раздвижено и интересно ще изглежда вашата визия. И накрая, но не и на последно място-не забравяйте аксесоарите. Бижутата са вашият най-добър приятел – тежките колиета и гривни, носещи усещане за миналото, дългите колиета от мъниста, тежките халки и висящи обеци, и масивните пръстени могат да предадат живот и смелост на облеклото ви, а шаловете, слънчевите очила и големите, плетени шапки са не просто очарователно красиви, но и полезни в лятното слънце.

Вдъхновени от Бохо стила, създадохме наша авторска колекция бижута Boho Chik, носещи това небрежно и безгрижно, цветно и модерно излъчване!